Ledningskabel- och panelmärkningar

Bradys kabelmärkningar, ledningsmärkningar, taggar, hylsor och flaggor ger möjlighet att framställa tydlig, skarp text för märkning av kablar och ledningar.

Self Laminating Labels
Självlaminerande etiketter

Bradys självlaminerande ledningsmärkningar skyddar trycket på etiketterna från extrema temperaturer, kemikalier och lösningsmedel.

Sleeves
Hylsor

Utskrivbara ledningsmärkningshylsor utan adhesiv och krymphylsor för kablar placeras tätt runt ledningar och kablar för största möjliga isoleringsskydd och permanent identifiering. Heltäckande design ger snabb, permanent ledningsmärkning.

Component Labels
Komponentetiketter

Bradys etikettmaterial för elektriska komponenter är särskilt utformade för att stå emot tuffa miljöer.

Tags
Taggar

Bradys utskrivbara lednings- och kabeltaggar ger tydlig, otvetydig märkning för tillämpningar både inom- och utomhus. Taggarna kan fästas vid en ledning eller kabel med hjälp av buntband eller med hjälp av en självfästande design.

Carriers with Inserts
Hållare med instick

Kabelhållare med etikettinstick för identifiering av kablar med olika diametrar. Tack vare den särskilda tubformen passar hållarna på olika kabeldiametrar vilket gör att man inte behöver ha så många olika storlekar i lager.

Patch Panel Labels
Etiketter för elektriska applikationer och patchpanelsetiketter

Märkningslösning för elektriska paneler.

Wrap-Around Labels
Överlappande etiketter

Följsamma material som är designade för att fästa på mycket välvda ytor, ledningar och kablar. Har ett vitt, skrivbart område med en transparent ”svans” som lindas runt markören. Den transparenta svansen fungerar som överlaminering och skyddar texten för överlägsen beständighet.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.