Golvmärkningstejp

För att skapa en helt säker arbetsmiljö behöver man vidta flera typer av åtgärder. Tydliga rutiner för skyltning och processbrytning/låsning är grundläggande men bör kompletteras med tydlig områdesmärkning. Brady erbjuder ett fullständigt utbud av kompletterande märkmetoder som säkerställer att golvytor, trappsteg, ledstänger och andra viktiga områden kan identifieras som riskzoner.

Anti-Skid Tape
Halkskyddstejp

Halkskyddstejp med hög friktionsgrad hjälper till att förhindra att man halkar och ramlar på våta eller hala golv. Halkskyddstejp är perfekt för områden som kan utgöra en möjlig risk.

Photoluminescent Area Marking
Efterlysande områdesmarkering

Indikera riskzoner även i fullständigt mörker. Bradys efterlysande produkter för områdesmärkning är utformade för säker märkning av vägar med svag lokal belysning vid strömavbrott och nödsituationer.

Warning Tape / ToughStripe
Varningstejp – ToughStripe

Självhäftande märktejp, vinylprickar, reflekterande tejp samt avtagbara och hållbara fotsteg.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.