Ställningar och stolpar

Spärra av potentiellt farliga områden inom- eller utomhus med bärbara plaststolpar och kedjor. Den lätta men samtidigt robusta konstruktionen klarar av många års användning i tillfälliga eller permanenta tillämpningar.

BradyCone Warning System
Varningssystemet BradyCone

Visa en varning vid specifika problem. Fyrsidiga visuella varningar är synliga från alla håll och kan enkelt staplas för lagring. Hög synlighet, väderbeständiga material för användning inomhus/utomhus.

Floor Stands
Golvställ

Dessa ställ är enkla att transportera och mycket behändiga att bära med sig, och används för att tydligt indikera betydande faror, exempelvis hala områden. De lämpar sig utmärkt för exempelvis sjukhus och offentliga lokaler.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.