Ställningar och stolpar

Spärra av potentiellt farliga områden inom- eller utomhus med bärbara plaststolpar och kedjor. Den lätta men samtidigt robusta konstruktionen klarar av många års användning i tillfälliga eller permanenta tillämpningar.

BradyCone Warning System
Varningssystemet BradyCone

Visa en varning vid specifika problem. Fyrsidiga visuella varningar är synliga från alla håll och kan enkelt staplas för lagring. Hög synlighet, väderbeständiga material för användning inomhus/utomhus.

Floor Stands
Golvställ

Dessa ställ är enkla att transportera och mycket behändiga att bära med sig, och används för att tydligt indikera betydande faror, exempelvis hala områden. De lämpar sig utmärkt för exempelvis sjukhus och offentliga lokaler.

Warning Posts and Chains
Varningsstolpar och -kedjor

Utmärkta för att kontrollera och dirigera gångtrafik. Lämpliga för lagerlokaler, fabriker, kontor osv. Kedjor och band kan fästas vid de stabila 90 cm höga stolparna. Stolparna finns i utförande med en alternativt två färger.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.