Processbrytning/låsning och Scafftag

Processbrytning och låsning (Lockout/Tagout) är en planerad säkerhetsrutin som inbegriper att man stänger av energitillförseln till industrimaskiner och -utrustning medan underhållsarbete eller reparationer utförs. Denna rutin skyddar personalen från de risker som strömförande maskiner och elektricitet utgör.

Lockout Tagout Electrical lockout
Processbrytning vid elektrisk risk

Dessa processbrytningsenheter kan användas för en rad olika elektriska uttag. Kan användas med många olika elektriska uttag.

Lockout Tagout Mechanical lockout
Processbrytning vid mekanisk risk

Processbrytningsprodukter för att förebygga mekanisk risk. Anordningar för att förebygga mekanisk risk.

Lockout Tagout Kits
Kit för processbrytning och låsning

Brady har ett brett utbud av portabla processbrytningskit anpassade efter specifika tillämpningar och budgetramar. Välj bland små påskit för processbrytning av strömbrytare, ventiler osv.

Lockout Tagout Padlocks
Hänglås

Lås av mycket hög kvalitet som lämpar sig utmärkt för Bradys processbrytningsprodukter. De finns med ett rostskyddat stålhölje och nickelpläterade lås. Kan fås i olika utföranden, storlekar och bygeldiametrar/-höjder.

Lockout Tagout Hasps
Haspar, boxar och tillbehör

Säkerhetshaspar för processbrytning är en kombination av processbrytningstagg och processbrytningslås. Dessa produkter tillåter flera anställda att samtidigt låsa en del av en utrustning och utföra service på den.

Lockout Tagout
Tagout (informationstaggar)

För processbrytningslåsningen används en tagg som visar vem som ansvarar för appliceringen av en viss låsenhet och vem som är behörig att avlägsna den eller ändra den på något sätt. Taggarna är tillverkade i en flexibel polyester, beständiga mot vatten, olja och extrema temperaturer.

Lockout Tagout Scafftag
Scafftag – hantering av utrustningsstatus

Internationellt använd och erkänd. Scafftag-systemet för inspektionsmärkning från Brady är designat enligt den högsta specifikationen för att klara tuffa industriella tillämpningar och miljöer som ställer omfattande krav. Synliga statusmärkningssystem för byggställningar och inspektionsmärkning.

Lockout Tagout movie
Programvara och utbildning för processbrytningsrutiner

Håll medarbetarna uppdaterade kring processbrytningsrutinerna och tillhandahåll utbildning för anläggningens processbrytningsprogram. Bradys material för processbrytningsutbildning gör att du kan lära medarbetarna att skydda sig själva och andra under service och underhåll på maskinparken.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.