Brady Workstation

Programvara för företagets märknings- och säkerhetsbehov

Få mer gjort, snabbare!

Med Brady Workstation-appar kan du snabbt och enkelt skapa egna skyltar, rörmärkningar, processbrytningstaggar och -etiketter med hjälp av Bradys skrivare.

>> Titta på videorna

>> Hämta Brady Workstation

Brady Workstation Data Automation
Dataautomatisering med Brady Workstation

Med appen Brady Workstation Data Automation kan du enkelt integrera automatiserad etikettutskrift på arbetsplatsen. Med Data Automation kan man hämta information från ett ERP-system för att skapa identifieringsetiketter automatiskt. Med Data Automation är det bara att välja en etikettmall, ange var data ska placeras och välja en skrivare där etiketten ska skrivas ut.

Brady Workstation Print Partner
Brady Workstation Print Partner

Med Brady Workstation Print Partner kan du framställa etiketter med garanterat enhetligt utseende, eftersom etikettdesignen sker fristående från etikettutskriften. Med Print Partner får du enhetliga etiketter tack vare fördesignade etikettmallar. Dessa kan inte ändras av operatörerna i produktionslinjen. Med Print Partner kan låsta etikettmallar fyllas i med nödvändig information. Informationen kan till och med hämtas från Excel för att optimera processen.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.