Portabla etikettskrivare

Brady tillhandahåller en komplett serie portabla utskriftssystem som hjälper dig att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Perfekta för tillämpningar med lägre utskriftsvolymer.

Permuta la tua stampante per etichette portatile

BMP21-PLUS

Bradys portabla tejpskrivare BMP21™-Plus är otroligt enkel att hantera och ger mycket god utskriftskvalitet på de många olika material som erbjuds. BMP21™-Plus arbetar med termotransferteknologi vilket ger mycket god utskriftskvalitet och hållbarhet även i de mest krävande miljöer.

BMP21-LAB

Bradys portabla tejpskrivare BMP21™-LAB är speciellt framtagen för laboratoriemarknaden. Den är otroligt enkel att hantera och ger mycket god utskriftskvalitet. BMP21™-LAB arbetar med termotransferteknologi vilket ger mycket god utskriftskvalitet och hållbarhet även i de mest krävande miljöer.

BMP41

Etikettskrivaren BMP™41 är en robust, bärbar lösning som ger dig flexibiliteten att skapa etiketter av utstansat eller kontinuerligt material med upp till 25 mm bredd och 300 dpi upplösning, var som helst, när som helst! App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BMP51

BMP51 är en robust och lätthanterlig skrivare som används för utskrift av utstansade etiketter, kontinuerlig tejp, krymphylsor mm. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BMP61

Etikettskrivaren BMP™61 erbjuder utmärkt prestanda som möter företagets alla behov. Den är portabel, snabb och kan hantera en mängd identifieringsutmaningar tack vare de trådlösa anslutningsmöjligheterna och kan användas med många olika hållbara etiketter. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BMP71

BMP71 innehåller den senaste teknologin på marknaden och är Bradys mest avancerade bärbara skrivare. BMP71 skriver på både kontinuerlig tape och på utstansade etiketter. Detta gör att den kan användas både för kablage-/ledningsmärkning, produktmärkning och för fastighetsmärkning som t.ex. rörmärkning och säkerhetsmärkning. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter M611

Designa enkelt de mest komplicerade etiketter ute i fält med hjälp av enbart din smartphone och Bradys kostnadsfria app Express Labels innan du skriver ut på tillförlitliga, industriklassade etikettmaterial med den mobila skrivaren M611. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

Accessoires
Tillbehör till portabla skrivare

Tillbehör för Bradys portabla etikettskrivare.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.