BMP61 etikettskrivare

BMP61 etikettskrivare

bmp61

Bradys termotransferskrivare BMP™61 för etiketter är gjord för snabb och effektiv identifiering av ledningar, kablar och komponenter.

Skrivarens huvudfunktioner och fördelar:

  • Stor färgpekskärm med indikatorer på skärmen: Kontrollera enkelt vilken etikett som är installerad och hur många etiketter som återstår. Granska snabbt etiketten på skärmen före utskrift för att undvika misstag och materialförluster.
  • USB-listfunktion: Läs kalkylblad direkt från ett externt USB-minne och integrera data i etiketter som är färdiga för utskrift.
  • Version med trådlös uppkoppling tillgänglig – kompatibel med mobilappar: Skapa eller överför etikettmallar på plats med en smart mobil och skicka dem till skrivaren.
  • Utskriftshastighet på 33 mm/sekund: Etiketter direkt.
  • 600 etiketter och färgband + anpassade etiketter: Nöj dig inte med en halvdan lösning. Välj mellan 600 etiketter och färgband, eller be Brady att utveckla anpassade etiketter som svarar mot företagets behov! BMP61 har en etikett för varje identifieringsutmaning!

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.