BMP61 etikettskrivare

BMP61 etikettskrivare

bmp61

Bradys termotransferskrivare BMP™61 för etiketter är gjord för snabb och effektiv identifiering av ledningar, kablar och komponenter.

Skrivarens huvudfunktioner och fördelar:

  • Stor färgpekskärm med indikatorer på skärmen: Kontrollera enkelt vilken etikett som är installerad och hur många etiketter som återstår. Granska snabbt etiketten på skärmen före utskrift för att undvika misstag och materialförluster.
  • USB-listfunktion: Läs kalkylblad direkt från ett externt USB-minne och integrera data i etiketter som är färdiga för utskrift.
  • Version med trådlös uppkoppling tillgänglig – kompatibel med mobilappar: Skapa eller överför etikettmallar på plats med en smart mobil och skicka dem till skrivaren.
  • Utskriftshastighet på 33 mm/sekund: Etiketter direkt.
  • 600 etiketter och färgband + anpassade etiketter: Nöj dig inte med en halvdan lösning. Välj mellan 600 etiketter och färgband, eller be Brady att utveckla anpassade etiketter som svarar mot företagets behov! BMP61 har en etikett för varje identifieringsutmaning!

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.