BMP71 etikettskrivare

BMP71 etikettskrivare

BMp71

BMP71 innehåller den senaste teknologin på marknaden och är Bradys mest avancerade bärbara skrivare. BMP71 skriver på både kontinuerlig tape och på utstansade etiketter. Detta gör att den kan användas både för kablage-/ledningsmärkning, produktmärkning och för fastighetsmärkning som t.ex. rörmärkning och säkerhetsmärkning. Materialen fäster och sitter kvar i även de mest krävande miljöer.

BMP71 har en stor, mycket tydlig grafisk display med skärmindikatorer som ger information om laddat material och färgband, kvarvarande mängd, batterikapacitet och mycket annat. BMP71 kan användas portabelt eller kopplad till PC för utskrift från något av Bradys etikettprogram.

Skrivarens huvudspecifikationer:

  • Utskriftshastighet (mm/sek.): 38
  • Storlek – höjd (mm): 116.80
  • Storlek – djup (mm):332.7
  • Max. etikettbredd (mm):50.8
  • Max. utskriftsbredd (mm): 45.97
  • Upplösning: 300 dpi
  • Rekommenderad användning per dag: 1000 etiketter
Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.