Skrivarapplikatorer, specialprodukter

Automatiska lösningar för utskrift och applicering. Bradys skrivarapplikatorer erbjuder en automatiserad lösning för att fästa etiketter som skrivs ut vid behov, på kretskort, ledningar och kablar samt en rad andra produkter.

Automatic Label Finder Feeder
ALF-matare

Snabb, effektiv och användarvänlig – ALF-etikettmataren erbjuder automatiserad etikettapplicering till en förmånlig kostnad. Etiketterna behandlas på samma sätt som vilken annan komponent som helst och placeras ut med den noggrannhet som en plockningsmaskin ger. Den kompakta och robusta designen ger flexibilitet och enkelhet, så att alla kan få tillgång till automatiska spårbarhetsfunktioner.

BSP31
BSP31

Etikettappliceringssystemet BSP™31 är designat för att fästa en självhäftande etikett mekaniskt på en vävnadskassett före vävnadsinbäddningsprocessen. Den här lättanvända enheten skapar nitar på etiketten som förhindrar att den faller av. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BSP61
BSP61

Utskrifts- och appliceringssystemet BSP61 är precisionsutvecklat för tillämpningar som kretskortsmontering och -märkning, komponent- och produktmärkning i hög kvalitet och krävande industrier som fordon, elektronik, tillverkning och laboratorier.

Wraptor
Wraptor A6500

Wraptor A6500 skrivarapplikator för kabelmärkning – den automatiserade utskrifts- och appliceringsmaskinen som gör att lednings- och kabelidentifieringen går snabbare och enklare. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.