Stationära skrivare

Kostnadseffektiva utskrifter av skyltar och etiketter med hög kvalitet. Bradys stationära etikettskrivare har alla funktioner och alternativ som krävs för att ta fram kostnadseffektiva utskrifter av hög kvalitet på en fullständig serie etikettmaterial.

BBP12

Med en upplösning på 300 dpi ger BBP12 hög utskriftskvalitet på alla Bradys etikettmaterial. Perfekt för utskrift av etiketter, kontinuerlig tape, kabelmärkning, krymphylsor och mycket annat. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP37

BBP35 och BBP37 är de ultimata skrivarna för utskrift av säkerhetsmärkning, rörmärkning, HSID, CLP/GHS-märkning, samt mycket annat som kan behövas. BBP35 och BBP37 används för utskrift på Bradys stora sortiment av taper och färgband som finns i många olika färgkombinationer, allt för att passa svensk standard. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP72

Bradys BBP72 är en termotransferskrivare för utskrift på dubbelsidiga krymphylsor. BBP72 är en tidsbesparande lösning, eftersom den samtidigt skriver på båda sidorna av hylsan. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP85

BBP85 är en stationär termotransferskrivare med 300 dpi upplösning. Med den skapar du proffsigt skylt- och etikettmaterial i flerfärg och med bredd upp till 254 mm. BBPTM85 har en stor pekskärm, inbyggt tangentbord och ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för vem som helst att tillverka egna skyltar. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyJet J2000

BradyJet J2000 är en praktisk och lättanvänd bläckstråleskrivare som i fullfärg kan skriva ut tillförlitliga, högupplösta skyltar, anläggnings- och laboratorieprovetiketter. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyJet J5000

Färgetikettskrivaren BradyJet J5000 skriver ut säkerhets- och leanskyltar, logotyper och bilder i fullfärg med fotokvalitet. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter i3300
Skriv ut identifiering för ledningar, produkter och anläggningar utan krångel med den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i3300. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter i5100
Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i5100 är smart och enkel att använda, erbjuder utmärkt prestanda och skriver ut på fler än 1200 standardidentifieringsetiketter plus användarspecifika, skräddarsydda, anpassade etiketter. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter i7100

Industriella etikettskrivaren BradyPrinter i7100 är en tillförlitlig, kraftfull och mycket exakt etikettskrivare som snabbt skriver ut på ett brett utbud av högkvalitativa identifieringsmaterial för en lång rad tillämpningar inklusive kabel, kretskort och tillgångs- och komponentidentifiering. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter S3000
Skriv enkelt ut hållbara säkerhetskyltar och anläggningsetiketter på plats med skylt- och etikettskrivaren BradyPrinter S3000. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

Skylt- och etikettskrivaren S3100

Den här skrivaren är designad för att vara flexibel och användarvänlig, och har en intuitiv pekskärmsdisplay. Enkel etikettdesign, kan användas för en rad olika material och tillämpningar. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

Accessoires
Tillbehör till bordsskrivare

Stort utbud av tillbehör till våra bordsetikettskrivare som t.ex. upprullare, skärare...

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.