Stationära skrivare

Kostnadseffektiva utskrifter av skyltar och etiketter med hög kvalitet. Bradys stationära etikettskrivare har alla funktioner och alternativ som krävs för att ta fram kostnadseffektiva utskrifter av hög kvalitet på en fullständig serie etikettmaterial.

BBP12

Med en upplösning på 300 dpi ger BBP12 hög utskriftskvalitet på alla Bradys etikettmaterial. Perfekt för utskrift av etiketter, kontinuerlig tape, kabelmärkning, krymphylsor och mycket annat. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP33

BBP33 är en mycket användarvänlig etikettskrivare som kopplas till PC och kan skriva ut skyltar och etiketter med bredd upp till 104 mm. BBP33 kan skriva ut på en rad olika säkerhets- och anläggningsetikettmaterial, samt precisionsstansade etiketter för kabel-, produkt- och laboratorieidentifiering. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP37

BBP35 och BBP37 är de ultimata skrivarna för utskrift av säkerhetsmärkning, rörmärkning, HSID, CLP/GHS-märkning, samt mycket annat som kan behövas. BBP35 och BBP37 används för utskrift på Bradys stora sortiment av taper och färgband som finns i många olika färgkombinationer, allt för att passa svensk standard. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP72

Bradys BBP72 är en termotransferskrivare för utskrift på dubbelsidiga krymphylsor. BBP72 är en tidsbesparande lösning, eftersom den samtidigt skriver på båda sidorna av hylsan. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP85

BBP85 är en stationär termotransferskrivare med 300 dpi upplösning. Med den skapar du proffsigt skylt- och etikettmaterial i flerfärg och med bredd upp till 254 mm. BBPTM85 har en stor pekskärm, inbyggt tangentbord och ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för vem som helst att tillverka egna skyltar. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BP PR Plus 200/300/600

BP PR plus är en robust och mycket stabil stationär skrivare för alla marknader där man har behov av säker och snabb utskrift av märkning i olika material och storlekar. Rekommenderad skrivare för utskrift på Bradys specialmaterial EPREP och för krymphylsor. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyJet J2000

BradyJet J2000 är en praktisk och lättanvänd bläckstråleskrivare som i fullfärg kan skriva ut tillförlitliga, högupplösta skyltar, anläggnings- och laboratorieprovetiketter. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyJet J5000

Färgetikettskrivaren BradyJet J5000 skriver ut säkerhets- och leanskyltar, logotyper och bilder i fullfärg med fotokvalitet. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter i5100
Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i5100 är smart och enkel att använda, erbjuder utmärkt prestanda och skriver ut på fler än 1200 standardidentifieringsetiketter plus användarspecifika, skräddarsydda, anpassade etiketter. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BradyPrinter i7100

Industriella etikettskrivaren BradyPrinter i7100 är en tillförlitlig, kraftfull och mycket exakt etikettskrivare som snabbt skriver ut på ett brett utbud av högkvalitativa identifieringsmaterial för en lång rad tillämpningar inklusive kabel, kretskort och tillgångs- och komponentidentifiering. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

IP Printer

IP Printer är en revolutionerande skrivare med intelligent design. Den känner automatiskt, via RF-teknologi, av vilket etikettmaterial och färgband som laddats och gör korrekta inställningar. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

BBP31

Den här skrivaren är designad för att vara flexibel och användarvänlig, och har en intuitiv pekskärmsdisplay. Enkel etikettdesign, kan användas för en rad olika material och tillämpningar. App-sviten Grundläggande Design i programvaran Brady Workstation är inkluderad med varje skrivare, allt du behöver göra att att ladda hem den på workstation.bradyid.com/free.

>> Titta på instruktionsvideor

Accessoires
Tillbehör till bordsskrivare

Stort utbud av tillbehör till våra bordsetikettskrivare som t.ex. upprullare, skärare...

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.