Etikettskrivare BBP85

Etikettskrivare BBP85

BBP85

BBP85 är en stationär termotransferskrivare med 300 dpi upplösning. Med den skapar du proffsigt skylt- och etikettmaterial i flerfärg och med bredd upp till 254 mm. BBP85 har en stor pekskärm, inbyggt tangentbord och ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för vem som helst att tillverka egna skyltar. Skrivaren kan användas med en mängd olika material, t.ex. vinyl, polyester, reflekterande och självlysande material, samt etiketter med förtryckta skylthuvuden. BBP85 kan även kopplas till dator för utskrift via Bradys skyltprogram Brady Workstation.

Smidiga inbyggda hjälpguider sparar tid och säkerställer att utskrift av skyltar, rörmärkning, informationsetiketter mm går snabbt och uppfyller lokala föreskrifter.

Skrivarens huvudspecifikationer:

  • Storlek – höjd (mm): 310
  • Storlek – bredd (mm): 500
  • Storlek – djup (mm): 500
  • Max. etikettbredd (mm): 254
  • Max. utskriftsbredd (mm): 216
  • Upplösning: 300 dpi
Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.