Kemiska sorbenter

Kemiska sorbenter absorberar kemikalier och farliga vätskor. Bradys SPC-kit för kemiska spill används för att städa upp kemiska spill med ett sortiment av dukar och rullar som fungerar som kemiska absorbenter. Tillverkade i polypropylen för petroleumprodukter, universalpolypropylen eller universalmaterial/organiskt material.

Booms
Länsor

Metallklämmor och ringar gör att länsorna enkelt kan kopplas samman. Inre rep säkrat med 4 klämmor för att ge extra stabilitet under användning och upplockning av länsan. Koppla samman flera länsor för att skapa en barriär som omger och kontrollerar spillet.

Pads
Dynor

Förstärkt (spunbond) på ena sidan vilket ger extra tålighet och mindre ludd. Kemiskt inerta: produkten försämras inte och orsakar ingen farlig kemisk reaktion med den absorberade vätskan. Grön färg uppmärksammar personalen om att produkten används för farliga vätskor.

Pillows
Kuddar

Lämpar sig utmärkt för trånga utrymmen och under platser med ständigt dropp. Passar för stora spill som har samlats upp. Finns i två storlekar för att hantera många olika typer av dropp och läckor. Utmärkta för skydd av ömtåliga vätskor under transport.

Rolls
Rullar

Förstärkt (spunbond) på ena sidan vilket ger extra tålighet och mindre ludd. Kemiskt inerta: produkten försämras inte och orsakar ingen farlig kemisk reaktion med den absorberade vätskan. Grön färg uppmärksammar personalen om på att produkten används för farliga vätskor.

Socs
Ormar

Tillförlitliga, flexibla ”ormar” som samlar upp och adsorberar vätskor. Flexibel design: Formar sig runt hörn och anpassar sig till ojämna ytor. Finns i många olika typer och storlekar – alltid rätt storlek för aktuell tillämpning.

Om du behöver mer information ...

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.