Elindustri

Tydlig och varaktig identifiering för snabbhet och flexibilitet

Tydlig, metodisk och hållbar identifiering av ledningar och komponenter är avgörande inom elindustrin. Snabbhet och flexibilitet är viktigt för att skapa lönsamhet i denna snabba och krävande professionella miljö. På en sådan konkurrensutsatt marknad kan tidspress och snäva ekonomiska ramar utgöra särskilda utmaningar. Installatörerna är alltid i farten och arbetar under tidspress.

Därför erbjuder Brady alla som arbetar inom elindustrin ett komplett utbud av mycket mobila märkningslösningar. Bradys etiketter är designade för att fästa och sitta kvar i många år, samtidigt som de förblir läsbara. Alla Bradyetiketter kompletteras med lättanvända bärbara skrivare som kan användas med endast en hand, för största möjliga flexibilitet vid fältarbete.

Brady erbjuder även en rad stationära skrivare som är anpassade för att skriva ut större etikettvolymer. Brady arbetar intensivt med att erbjuda kompletta lösningar åt hela elindustrin och har det största sortimentet av identifieringsprodukter internationellt sett. Enligt branschforskning kan Bradys system minska kostnaderna för stillestånd med 80 procent, snabba upp felsökningen med 75 procent och minska installationstiden med 20 procent.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktöversikt

Brady identifierar och skyddar produkter, personal och anläggningar med hjälp av högpresterande etiketter, etikettskrivare för industriella tillämpningar, programvara, säkerhets- och anläggningsidentifiering, spillkontroll, lösningar för processbrytning/låsning med mera.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.