Märkning av komponenter

Tuffare etiketter för tuffa miljöer

När miljön är tuff, är Bradys etiketter ännu tuffare. I Bradys sortiment finns slitstarka material specialanpassade till olika utmanande förhållanden, inklusive exponering för alla typer av aggressiva lösningsmedel. När Bradys beständiga etiketter trycks med dedikerade färgband förblir de läsliga och sitter på plats i flera år. Finns i flera storlekar.

Välj det slitstarka material som du behöver och skriv ut med ett dedikerat färgband för att skapa etiketter och utskrifter som är beständiga mot alla typer av lösningsmedel.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.