Märkning av komponenter

Tuffare etiketter för tuffa miljöer

När miljön är tuff, är Bradys etiketter ännu tuffare. I Bradys sortiment finns slitstarka material specialanpassade till olika utmanande förhållanden, inklusive exponering för alla typer av aggressiva lösningsmedel. När Bradys beständiga etiketter trycks med dedikerade färgband förblir de läsliga och sitter på plats i flera år. Finns i flera storlekar.

Välj det slitstarka material som du behöver och skriv ut med ett dedikerat färgband för att skapa etiketter och utskrifter som är beständiga mot alla typer av lösningsmedel.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.