Märkning av kopplingsplintar

Perfekt passform för alla paneler

Den som arbetar med panelbyggnad behöver märka många plintar. Olika paneltillverkare använder olika typer av etiketter och märkningar. Fler och fler paneltillverkare har skapat ett litet område på sina paneler där en etikett kan fästas. Oavsett vilken paneltillverkare det handlar om har Brady garanterat en anpassad lösning för smidig identifiering av den specifika panelen eller kopplingsplinten. Bradys etiketter är avsedda att hålla sig på plats och klara av alla typer av lösningsmedel och rengöringslösningar. Brady erbjuder också ett komplett utbud av clips som kan användas med kopplingsplintar från alla tillverkare.

En kontinuerlig materialremsa tillhandahålls för placering över kopplingsplinten. I många fall används originalclips från tillverkaren vid applicering av etiketterna.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.