Automatiserad identifiering

100 procents spårbarhet och automatiserad identifiering

Automatisk applicering av identifiering är inte bara snabbt och effektivt, utan minskar även antalet fel som beror på den mänskliga faktorn (enligt den så kallade ”poka-yoke”-principen) och kompletterar automatiserade inspektionssystem. Bradys automatiserade identifieringslösningar ger 100 procents garanterad spårbarhet och enhetlig kvalitet.

Produktöversikt

Automatic Label Finder Feeder
ALF-matare

Snabb, effektiv och användarvänlig – ALF-etikettmataren erbjuder automatiserad etikettapplicering till en förmånlig kostnad. Etiketterna behandlas på samma sätt som vilken annan komponent som helst och placeras ut med den noggrannhet som en plockningsmaskin ger. Den kompakta och robusta designen ger flexibilitet och enkelhet, så att alla kan få tillgång till automatiska spårbarhetsfunktioner.

BSP61 Print & Apply System
BSP61-systemet för utskrift och applicering

BSP61-systemet för utskrift och applicering är en helautomatisk etiketteringslösning som kan användas var som helst längs produktionslinjen. En termotransferetikettskrivare kompletteras med en automatisk applikator, vilket ger både precision, mångsidighet och hög utskriftskvalitet. BSP™61 är konstruerad för kontinuerlig utskrift och exakt applicering av etiketter på kretskort, komponenter och produkter i industrier där hög kvalitet är avgörande.

THT Printer
Termotransferskrivare

Brady har ett omfattande sortiment av skrivare för både större och mindre volymer. Våra skrivare kan hantera en mängd olika material och finns med upplösning från 200 till 600 dpi. Bradys experter på identifieringslösningar hjälper dig att hitta den termotransferskrivare som passar dina behov bäst.

Brady Scanner
Datainsamling

Beroende på tillämpning kan det krävas handhållna, fast monterande eller nätverkshanterade trådlösa datainsamlingsenheter. Bradys experter kan identifiera dina specifika krav och rekommendera den bästa datainsamlingslösningen för din produktionsmiljö. Bradys experter samarbetar med dig och definierar rätt konfiguration för just din tillämpning.

Automatiseringsprogramvara

Bradys automatiserade identifieringslösningar kan användas med företagets interna ERP-system. Integrerad och helautomatisk identifiering gör det möjligt att snabbt spåra komponenter. Brady erbjuder även programvarupaketen CodeSoft och Brady Workstation för hantering av din automatiserade identifieringslösning.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.