Etiketter för elektroniska enheter

Lösningar som är populära över hela världen

Våra lågprofilerade kretskortsetiketter har utvecklats för kretskortsmonteringslinjer inom bilindustrin där det krävs höga nivåer av automatisering och repeterbarhet. Bradys kvalitetsetiketter är populära lösningar för kretskortsidentifiering över hela värden.

För färdigmonterade enheter har Brady ett brett utbud av material som ger hög beständighet mot sådana faktorer som bränsle, bromsvätska och olika väderförhållanden. Bradys etiketter är perfekta för identifiering av de färdigmonterade enheterna under huven.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.