Fordonsindustrin

Spårbara komponenter ökar produktiviteten

Att spåra och identifiera de miljontals komponenter som dagligen tillverkas, transporteras och monteras i nya bilar över hela världen utgör en oerhörd utmaning. Brady erbjuder globalt tillgängliga och helautomatiska identifieringslösningar för att förbättra produktionsgenomflödet och öka kvaliteten. Bradys etiketter är beständiga mot värme, bromsvätska, olja och aggressiva lösningsmedel och förblir läsliga under tuffa förhållanden, och möter alltså stränga spårbarhetskrav. Våra särskilda laboratorier ser till att allt material som används i en viss identifieringslösning testas enligt kundens specifikation. Och vår ISO/TS16949:2002-certifierade produktion säkerställer att vi levererar produkter av rätt kvalitet varje gång.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktöversikt

Brady identifierar och skyddar produkter, personal och anläggningar med hjälp av högpresterande etiketter, etikettskrivare för industriella tillämpningar, programvara, säkerhets- och anläggningsidentifiering, spillkontroll, lösningar för processbrytning/låsning med mera.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.