ToughWash-serien

ToughWash™-serien med tvättbeständiga etiketter innehåller förstklassiga etikett- och skyltmaterial för livsmedelsindustrin, som kan skrivas ut vid behov.

Två materialtyper av tvättbeständigt, tåligt ToughWash-material och tvättbeständigt, tåligt ToughWash-material som kan registreras med metalldetektor, har lanserats för att underlätta den visuella kommunikationen på arbetsplatsen. Materialen klarar av de mest utmanande tvättprocesser.

Båda ToughWash-materialen har utvecklats för att klara av följande:

  • Stå emot den aggressiva miljön under tvättprocessen i en typisk anläggning för framställning av livsmedel.
  • Ge stark vidhäftning på vanliga ytor (exempelvis rostfritt stål) utan risk för att etikettkanten släpper eller att etiketten faller av.
  • Bibehålla en överlägsen hållbarhet på trycket vid användning med Bradys egna THT-färgband.
  • B-854 ToughWash-materialet som kan registreras av metalldetektorer är konstruerat för att kunna identifieras av de vanliga metalldetekteringssystem som används inom livsmedelsanläggningar.

Förtryckta och utskrivbara på plats

De tvättåliga etiketterna i ToughWash™-serien kan levereras i styva eller flexibla material. De kan skrivas ut på plats med en specialanpassad Brady-skrivare för maximal flexibilitet och snabbhet. Som en extra tjänst erbjuder Brady också tryck av skyltning i ToughWash-material, i valfri färg, dimension och form, som levereras redo för implementering. Skicka oss bara önskade specifikationer och placera sedan skyltarna där de behövs.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.