Etiketter för extrema temperaturer

Etiketter för extrema temperaturer kan stå emot extremt höga temperaturer (upp till 350 °C) och används för att identifiera kretskort och elektroniska komponenter. De används huvudsakligen för spårbarhetsändamål och gör det enkelt att skriva ut streckkoder. För att motstå extrem värme är etiketter för extrema temperaturer tillverkade av polyimid, till skillnad från polyester för normala förhållanden.

Brady har ett brett utbud av polyimider tillgängliga i olika färger, flera är elektrostatiskt avledande, lämpade för automatisk applicering, och kan användas med en mängd olika trycktekniker.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.