Etiketter för extrema temperaturer

Etiketter för extrema temperaturer kan stå emot extremt höga temperaturer (upp till 350 °C) och används för att identifiera kretskort och elektroniska komponenter. De används huvudsakligen för spårbarhetsändamål och gör det enkelt att skriva ut streckkoder. För att motstå extrem värme är etiketter för extrema temperaturer tillverkade av polyimid, till skillnad från polyester för normala förhållanden.

Brady har ett brett utbud av polyimider tillgängliga i olika färger, flera är elektrostatiskt avledande, lämpade för automatisk applicering, och kan användas med en mängd olika trycktekniker.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.