Identifiering av flygplansrör

Står emot aggressiva vätskor

Bradys Fluid Line-tejp är den mest använda tejpen av den här typen inom luft- och rymdfartsindustrin, och utformad särskilt för identifiering av flygplansrör. Denna specialtejp, som har utvecklats i Bradys laboratorier, står emot aggressiva hydraulvätskor som Skydrol™.

Bradys Fluid Line-tejp är framtagen särskilt för identifiering av flygplansrör. Den undersidestryckta, flexibla, transparenta polyesterfilmtejpen har ett värmeaktiverat adhesiv. Detta adhesiv ger utmärkt beständighet mot bränslen, oljor och hydraulvätskor. När tejpen först appliceras är den enkel att omplacera tack vare den begränsade vidhäftningen inledningsvis.

Egenskaper:

  • Färgerna är anpassade till MIL-STD-1247C
  • Materialprestanda uppfyller MIL-T-9906C
  • Bradys Fluid Line-tejp kan användas med både termotransfer- och matrisskrivare.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.