Identifiering av flygplansrör

Står emot aggressiva vätskor

Bradys Fluid Line-tejp är den mest använda tejpen av den här typen inom luft- och rymdfartsindustrin, och utformad särskilt för identifiering av flygplansrör. Denna specialtejp, som har utvecklats i Bradys laboratorier, står emot aggressiva hydraulvätskor som Skydrol™.

Bradys Fluid Line-tejp är framtagen särskilt för identifiering av flygplansrör. Den undersidestryckta, flexibla, transparenta polyesterfilmtejpen har ett värmeaktiverat adhesiv. Detta adhesiv ger utmärkt beständighet mot bränslen, oljor och hydraulvätskor. När tejpen först appliceras är den enkel att omplacera tack vare den begränsade vidhäftningen inledningsvis.

Egenskaper:

  • Färgerna är anpassade till MIL-STD-1247C
  • Materialprestanda uppfyller MIL-T-9906C
  • Bradys Fluid Line-tejp kan användas med både termotransfer- och matrisskrivare.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.