Processindustri

Bradys högpresterande etiketteringsmaterial uppfyller strikta säkerhetsbestämmelser

Brady är den globala ledaren i lösningar för arbetsplatssäkerhet och efterföljande av bestämmelser. Oavsett om du jobbar inom gruvindustri, olja- och gasproduktion, livsmedels- eller kemisk bearbetning, har Brady lösningar för att hålla din arbetsstyrka säker och få ditt företag att efterfölja bestämmelserna. Engagerade team hos Brady övervakar allt relevant efterföljande och utveckling av lagstiftning över hela världen och arbetar för att ligga före nya standarder som introduceras av lagstiftande organ.

Vi vet att din arbetsmiljö kan innehålla tuffa utmaningar och potentiella säkerhetsrisker som är unika för din industri. Brady arbetar med nyckelpersoner i varje sektor och har haft privilegiet att utveckla specifika kvalitetsmaterial som motstår exponering för marina förhållanden, UV, extrema temperaturer samt kemikalier och lösningsmedel. Brady är stolta över att kunna erbjuda kompletta lösningar vilket gör att vi erbjuder en komplett portfölj som omfattar allt från säkerhetsskyltar och rörmärkningar till spillkontrolls-, processbrytning/låsnings- och utrustningsstatusprodukter. På begäran kan Bradys expertteam hjälpa dig att skriva dina egna säkerhetsprocedurer.

Brady-produkter

Brady Product Overview
Produktöversikt

Brady identifierar och skyddar produkter, personal och anläggningar med hjälp av högpresterande etiketter, etikettskrivare för industriella tillämpningar, programvara, säkerhets- och anläggningsidentifiering, spillkontroll, lösningar för processbrytning/låsning med mera.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.