Exakta, tillförlitliga och effektiva. Precis som du.

Undvik förluster av prover genom att identifiera alla prover i ditt labb med professionella laboratorieetiketter från Brady. De är exakta, tillförlitliga och effektiva, precis som du. Utöver detta kan Brady-etiketter enkelt utformas och skrivas ut i labbet, sitter fast på alla slags prover och förblir läsbara under behandling och förvaring.

Tillförlitliga etiketter för alla slags prover

Lab Pocket Book in English

Red arrowEn etikett för varje prov

Ett brett utbud av specialiserade etiketter finns tillgängliga för att passa alla prover i alla laboratorietillämpningar. Behöver du identifiera provrör och förvara dem i –196 °C? Våra etiketter blir inte kallsvettiga. Behöver du identifiering av objektglas under hela infärgningsprocessen? Inga problem. Etiketter som sitter fast på dina kapillärrör, provrör, vialer och andra glasvaror? Du behöver inte leta mer. Brady-etiketter är exakta, tillförlitliga och effektiva. Precis som du.

Tillgängliga när de behövs

När provetiketter skrivs ut med en bärbar eller stationär Brady-skrivare, suddas eller smetas de inte ut när de exponeras för kemikalier. Tack vare knivskarpa kvalitetsutskrifter behöver du inte längre slösa tid på att försöka dechiffrera oläsbar handskrift. En läsbar och exakt etikett som sitter fast under behandling kan fås nästan direkt för varje typ av provbehållare, om den utformas med Brady Workstation-apparna och skrivs ut med en kompakt Brady-skrivare i ditt labb.

Sortera prover efter färg

Färgetikettskrivaren BradyJet J2000 kan skriva ut i alla färger på tillförlitliga laboratorieprovetiketter. Genom att ställa in en färgkod kommer laboratoriespecialister att kunna känna igen provkategorier med ett enda ögonkast. Med över 16 miljoner färgvariationer kan användare byta färg varje dag, eller använda olika färger per tillämpning, förvarings- eller prioritetstyp, allt beroende på laboratoriets behov. Förutom färgen erbjuder BradyJet J2000 också fotokvalitetsutskrifter på 4800 dpi för att man ska kunna lägga till väl läsbara data eller streckkoder som en hyfsad skanner inte ska kunna misstolka.

Lab tubes in colour

Snabb inställning

Brady-specialister kan ge dig stöd i valet av de mest effektiva etiketterna, apparna, skrivarna och skannrarna för dina behov. Räkna med oss när det gäller att implementera lösningen i dina laboratorier, ända till automatisering av providentifiering som kan länkas till LIMS och integreras i existerande nätverk. Teknisk support och support efter försäljning finns tillgänglig för att hålla providentifieringslösningar aktuella och med maximal effektivitet.

Skriv ut exakta och tillförlitliga provetiketter i ditt labb!

Produktnyheter

B-7425 conical tube

Bra, allsidig spårbarhetsetikett för laboratorieprov
Bradys laboratorieetikett B-7425 är en utmärkt lösning för att spåra prover. Den är designad för att sitta ordentligt fast och förbli läsbar i en lång rad av laboratorietillämpningar.
>> Visa fler detaljer


J2000 Lab printer

Lättanvänd etikettskrivare i fullfärg
Nya färgetikettskrivaren BradyJet J2000 kan skriva ut i alla färger på tillförlitliga laboratorieprovetiketter. Genom att ställa in en färgkod kommer laboratoriespecialister att kunna känna igen provkategorier med ett enda ögonkast.
>> Visa fler detaljer


B-7425 AC Sterilisation indicating label

Indikationsetikett för sterilisering för laboratorier
Få en tydlig, visuell indikation av slutförd sterilisering på en tillförlitlig laboratorieetikett.
>> Visa fler detaljer


DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.