Helautomatiserad etikettering av kretskort

Vår kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort kan automatisera spårbarheten och generera smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter.

Spåra alla kretskort

Vår kompletta spårbarhetslösning kan koppla ihop alla kretskort i produktionen med en Smart Factory-konfigurering. Med vår lösning kan data samlas in från kretskorten, och sedan skickas till tillverkningssystemet och till andra maskiner och produktionscykler, eller till leverantörskedjan både upp- och nedströms.

Red arrowUpptäck varje del av vår kompletta spårbarhetslösning i detalj.

B-7634 masking dots
BSP61 circuit board
Laser engravable label

Automatisering

Automated print & apply

En helautomatiserad lösning för etikettering av kretskort kan underlätta spårbarhet och göra det möjligt att analysera data från tillverkningen utan mänsklig inblandning. Vi erbjuder flera olika automatiseringslösningar beroende på vilka behov som föreligger:

  • BradyPrinter A8500 etikettskrivarapplikator: ger automatiseradkretskortsetikettering och eskriver på ett konsekvent sätt ut och applicerar små polyimidetiketter, vilka håller genom hela produktionsprocessen för kretskort.
  • Etikettmataren ALF14: ger en effektiv automatiserad etikettmatning, är snabb, effektiv och enkel att använda och kan implementeras var som helst längs med produktionslinjen.
  • Industriell etikettskrivare BradyPrinter i7100: ger hållbara och mycket exakta etikettutskrifter för verksamhetskritiska utmaningar i form av identifiering av stora volymer.
  • Skannrar: med bärbara eller inbyggda skannrar kan spårbarhetssystemen utvecklas utöver kraven i leveranskedjan och generera data som kan analyseras för att ta fram verksamhetsexempel för produktionsoptimering.

Red arrowFå praktisk erfarenhet av våra system och upplev hur automatiserad spårbarhet kan optimera företagets verksamhet.

Tillförlitliga etiketter

B-728 printed circuit board label

Vår serie med tillförlitliga etiketter för kretskort är utformad för automatisk applicering och kan hålla 2D-koder och streckkoder läsbara under sådana förhållanden som råder vid kretskortstillverkning, så att de kan avläsas av skannar genom hela produktionsprocessen.

  • Skriv ut och applicera etiketter (B-7727, B-777,...): polyimidetiketter som har designats för att sitta på plats och förbli läsliga i temperaturer på upp till 300 °C, eller när de utsätts för typiska kretskortskemikalier och rengöringsprocesser.
  • Kan lasergraveras: designade för att klara en kretskortstillverkningsprocess och öka kontrasten hos lasermärkningar så att de blir enklare att läsa av i skanningssystem.
  • Maskeringsfilm: designad för att skydda kretskort under tillverkningsprocesserna, inklusive våglödning och varmluftsutjämning. Maskeringsfilmen kan avlägsnas utan rester.

Red arrowTesta våra tillförlitliga etiketter i din företagsmiljö och se hur de fungerar.

Anpassad support

Serviceavtal

Förutom den 1-åriga garanti som alltid ingår, erbjuder Brady supportnivåavtal på premiumnivå för både utskrifts- och appliceringsystemet BradyPrinter A8500 och etikettmataren ALF14. Serviceavtalen kan anpassas helt efter de aktuella behoven och även innefatta premiumsupport via telefon och/eller support på plats.

Skannrar och portabla dataterminaler

Med portabla eller inbyggda skannrar kan spårbarhetssystemet utvecklas förbi försörjningskedjans krav och generera data som kan analyseras i syfte att skapa verksamhetsexempel för produktionsoptimering.

Integrering

Brady erbjuder programvara för framställning av etiketter med automatiseringsalternativ, plus rådgivning, support och heltäckande samarbete med utomstående parter för att göra det enklare att integrera våra spårbarhetslösningar i din produktionslinje.

Interna laboratorier

Bradys företagsinterna laboratorier testar grundligt våra lösningar i enlighet med standardmässiga testmetoder. Våra forskare testar funktionaliteten hos kompletta etikettkonstruktioner för spårbarhetsetiketter, däribland bärbana, adhesiv, etikettmaterial och etiketternas toppskikt, för att ta fram lösningar som kan användas för att hantera ett företags alla utmaningar. Vårt företagsinterna laboratorium kan erbjuda testresultat på begäran eller göra tester utifrån nya krav på spårbarhetsetiketter vid behov.

Video

label automation

Red arrow Ta en titt på informationsgrafiken
Se hur praktiskt integrering av automatiserad kretskortsidentifiering kan vara.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.