Öka upptiden för datacentrat

Våra tillförlitliga etiketter är utformade för att identifiera alla slags datacenterkablar, servrar, komponenter och rack för mer effektiv felsökning som lättare kan stödja ökande krav i servicenivåavtal med webbutiker, affärsrörelser och statliga myndigheter.

Effektiv felsökning

Att försöka avgöra vilken kabel som ska kopplas ur, bytas ut eller kopplas in kan vara en skrämmande uppgift i datacentra. Det kan vara som att försöka hitta exakt rätt nål i en höstack: en utmaning som är både tidsslukande och nervpåfrestande, särskilt när högnivåapplikationer är nere och avtalade servicenivåer hotas. Föreställ dig att någon kopplar ur fel kabel så att fler servrar går ner. För att undvika allt detta kan Brady erbjuda tillförlitliga identifieringslösningar som gör att datacenterteknikerna snabbt kan hämta den kabel de behöver.

Etikettera direkt

Våra tillförlitliga etiketter med lim för böjda och plana ytor sitter fast på varje kabel och komponent. Som ett resultat av detta kommer identifieringen att finnas på plats när snabb felsökning är erfordrad för att undvika nertid. Etikettstorlekar och -former finns tillgängliga för att enkelt identifiera alla slags rack, servrar, komponenter, STP-, UTP- och COAX-kablar, och Brady erbjuder också en flaggformad etikett designad för minimal fiberoptikkabelkontakt med maximalt tillgängligt utrymme för identifieringsdata.

Enkelt att designa och skriva ut

Brady Workstation erbjuder en mängd av etikettdesignmöjligheter som täcker nästan alla slags identifieringsbehov i datacentra. Kabel-, komponent- och racketiketter, och även anläggningsskyltar och identifieringar kan designas i ett par steg. Designer kan enkelt skickas till en Brady etikettskrivare för utskrift på plats så att den nya etiketten kan appliceras direkt.

Överallt i världen

Tack vare en världsomfattande närvaro inklusive våra egna kontor och ett vidsträckt nätverk av expertmässiga Brady-distributörer, kan vi erbjuda lokala kampanjer, tillbehör och teknisk support överallt på planeten. Detta gör att organisationer enkelt kan kopiera de bästa identifieringslösningarna oavsett var datacentra är belägna.

Nyheter

B-427 rotating label

Vridbar etikett för snabbare felsökning på kablar

Vår vridbara etikett (B-427) låter användare enkelt vrida en kabeletikett så att dess utskrift blir läsbar ur alla vinklar, vilket kan göra felsökningen snabbare och effektivare.

>> Visa fler detaljer

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.