Bevisa enkelt produktåverkan

Tamper-evident labels

Etiketter som avslöjar klåfingrighet ger ett omedelbart bevis på produktåverkan och kan enkelt skrivas ut och användas på plats.

Skydda tillgångar och komponenter

Etiketter som avslöjar klåfingrighet hjälper till att avskräcka från stöld, olaglig slakt på komponenter och garantibedrägerier. Etiketterna splittras, eller efterlämnar ett ”void” meddelande för att visuellt indikera produkt- eller förpackningsåverkan, vilket gör det svårare att sälja tillgångar via obehöriga kanaler, att komma åt produkter eller fraktgods obemärkt, eller att avlägsna och sätta tillbaka etiketter utan visuell indikering.
>> Erhåll etikettprover

Spårning

Etiketter som avslöjar klåfingrighet kan snabbt och enkelt skrivas ut på plats. Lägg till en streckkod eller din produkts serienummer för att spåra dina tillgångar, eller skriv ut inspektions- eller kalibreringsdata för att använda den åverkansavskräckande etiketten som ett sigill som bevisar att den senaste inspektionen eller kalibreringen fortfarande är giltig. Få en skrivardemo! Etiketter som avslöjar klåfingrighet kan skrivas ut med dessa etikettskrivare:

 • Etikettskrivaren BMP71: den smarta bärbara skrivaren som kan skriva ut allt. Skrivaren kan skriva ut det bredaste utbudet av etiketter, inklusive anpassade etiketter. Den har en stor och skarp skärm, är enkel att bära med sig och har ett inbyggt tangentbord som går att erhålla i olika konfigurationer.
 • Etikettskrivaren BMP61: erbjuder utmärkta prestanda som möter dina behov. Den är bärbar, snabb och kan hantera mängder av identifieringsutmaningar. Den robusta och pålitliga etikettskrivaren BMP61 är designad med härdade, formgjutna stötskydd i gummi och en pekskärm i klara färger med skärmindikatorer. Den kommer att vara din följeslagare hela dagarna i åratal.
 • Etikettskrivaren BBP12: den stationära etikettskrivaren på ingångsnivå. Den kompakta BBP12-modellen ger en hög utskriftshastighet på 100 mm/sekund och kan hantera ett stort antal av Bradys olika tåliga och specialiserade identifieringsetiketter.

Kampanj för åverkansskyddande kit

Kom igång snabbt med ett åverkansskyddande kit innehållande en skrivare, etikettdesignapplikationer, etiketter som avslöjar klåfingrighet och ett färgband.

Nu med –9%*!

BMP71 kit

Åverkansskyddande kit med etikettskrivaren BMP71:

 • Etikettskrivaren BMP71
 • Brady Workstation Produkt & Ledningsidentifieringssvit
 • M71-R6000HF halogenfritt färgband
 • 1 rulle med tomma etiketter, eller 1 rulle med ultra-förstörbara etiketter (50,8 mm x 25,4 mm)

Nu med –10%*!

BMP61 kit

Åverkansskyddande kit med etikettskrivaren BMP61:

 • Etikettskrivaren BMP61
 • Brady Workstation Produkt & Ledningsidentifieringssvit
 • M61-R6010 färgband
 • 1 rulle med tomma etiketter, eller 1 rulle med ultra-förstörbara etiketter (50,8 mm x 25,4 mm)

Nu med –8% till –10%*!

BBP12 kit

Åverkansskyddande kit med etikettskrivaren BBP12:

 • Etikettskrivaren BBP12
 • Brady Workstation Produkt & Ledningsidentifieringssvit
 • R6000HF 65 mm x 70 m /O halogenfritt färgband
 • 1 rulle med tomma etiketter, eller 1 rulle med ultra-förstörbara etiketter (50,8 mm x 25,4 mm)
* Kampanjen gäller till och med 31-07-2018.
Bevisa enkelt produktåverkan!

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady identifierar och skyddar människor, produkter och lokaler, via högkvalitativa etiketter, industriskrivare, mjukvaror, säkerhets- och facilitetsidentifikation, spillkontroll, LockOut/TagOut-lösningar (Processbrytning) och mycket annat. Brady hjälper dig skapa och upprätthålla säker arbetsmiljö och uppfylla lokala reglementen och standarder. Våra högkvalitativa material ger tydlig identifiering av produkter, komponenter och annan utrustning, även i de mest utmanande miljöer.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.