Hållbara etikettmaterial för marina miljöer


Brady erbjuder ett utbud av BS5609-certifierade, högkvalitativa etikettmaterial för identifiering av kemikalier och annat gods i marina miljöer. De marina etikettmaterialen erbjuder en hög saltvattenshållfasthet, utmärkt UV-resistens och förstklassig vidhäftning. De är ett utmärkt tillägg i Bradys breda utbud av hållbara etikettmaterial för krävande miljöer.


BS5609 Durable marine labels

Hållbar marin identifiering

BS5609 certifierade etikettmaterial testas noggrant, vilket inkluderar en 3 månaders exponering för saltvatten vid strömmande tidvatten för att säkerställa prestandan i marina miljöer. Standarden erbjuder också kriterier för vidhäftningsprestanda, utskriftsprestanda och nötningsbeständighet. Där många etiketter bleknar, blir oläsliga eller till och med faller av på grund av saltvatten och solljus, förblir Bradys marina etiketter läsbara och sitter ordentligt fast.


Marina miljöer

Bradys etikettmaterial B-595, B-7569 och B-7541P har alla fått BS5609-certifikatet. De är idealiska för identifiering av IMDG-gods och farliga kemikalier med de erforderliga CLP-etiketterna och kan också användas för att skapa hållbara säkerhets- och utrymningsskyltar och rörmärkningar. Bradys BS5609-certifierade etikettmaterial kan vara ett utmärkt identifieringsverktyg för alla slags företag som arbetar i marina miljöer, inklusive:

Kollits kapacitet Etikettens mått (i mm)*
Högst 3 liter: Minst 52 x 74 om möjligt
Mer än 3 liter men högst 50 liter: Minst 74 x 105
Mer än 50 liter men högst 500 liter: Minst 105 x 148
Mer än 500 liter: Minst 148 x 210

* FÖRORDNING (EG) nr 1272/2008

  • olja & gas
  • kraftverk till havs
  • frakt
  • logistik
  • muddring

Utskrivbara på plats

De BS5609-certifierade etikettmaterialen B-595 och B-7569 kan skrivas ut på plats med hjälp av en högkvalitativ termotransferskrivare från Brady, t ex BBP35- eller BBP37-etikettskrivarna. Etiketter med svart & röd utskrift på vit bakgrund, t ex CLP-etiketter, kan enkelt skapas med dessa skrivare och Bradys CLP-app i hamn, till sjöss eller havsbaserat för att möta oplanerade identifieringsbehov. Andra tillämpningar såsom säkerhetsskyltar i fullfärg och rörmärkningar kan helt eller delvis skrivas ut i förväg på Bradys anläggning i linje med kundspecifikationer.


Upptäck de högkvalitativa, BS5609-certifierade etikettmaterialen för hållbar identifiering i marina miljöer.

Erhåll en offert Erhåll
prover

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.