Etikettera 8 PCR-rör på en gång

Med PCR-röretiketten B-492 kan upp till 8 PCR-rör etiketteras samtidigt. PCR-röretiketten är designad för att motstå en lång rad kemikalier och går lätt att skriva ut i alla slags labb med en Brady etikettskrivare. Det gör den exakt, tillförlitlig och effektiv. Precis som du!

Spara tid

Istället för att etikettera varje PCR-rör separat, kan upp till 8 PCR-rör identifieras samtidigt. PCR-röretiketten B-492 innehåller 8 mindre, perforerade etiketter i en enda etikettremsa. Den självhäftande remsan kan appliceras på 8 PCR-rör i en ställning och kan enkelt rivas av efter appliceringen till separata PCR-röretiketter tack vare perforeringarna.

Tillförlitlig identifiering

PCR-röretiketten B-492 är tillverkad av polyester och står emot vanligt förekommande labbkemikalier, inklusive DMSO, xylen och etanol, såväl som låga och höga temperaturer. Dess fästyta är designad för att fastna på böjda PCR-rör så att etiketten inte faller av, även när de förvaras i flytande kväve. När etiketten skrivs ut med en Brady etikettskrivare, kommer bläcket på etiketten inte att smetas ut eller blekna och förblir läsbart genom hela behandlingen, vilket möjliggör tillförlitlig provspårbarhet.

Designa och skriv ut i labbet

PCR-röretiketten kan designas med Brady Workstation-appar att inkludera en streckkod, en symbol, ett serienummer eller någon annan identifiering. Brady Workstations basappsvit finns tillgänglig utan kostnad och täcker redan ett antal behov. Mer avancerade appar inkluderar möjligheten att länka etikettutskrift med labbets LIMS-system, och kommer med en kostnadsfri provperiod på 30 dagar. När väl PCR-röretiketten är designad, trycker du bara på Skriv ut så att den skickas till en Brady-etikettskrivare, och sedan applicerar du etiketten på 8 PCR-rör på en gång.

Identifiera 8 PCR-rör samtidigt.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.