Säkrare fordonsunderhåll med BatteryBlock

BatteryBlocks låsning av strömanslutning är enkel att använda och kan tillämpas på ett brett utbud av industriella fordon, vilket gör den till ett utmärkt tillägg i din uppsättning av verktyg för underhållssäkerhet.

Säkrare underhåll

BatteryBlocks låsningsenhet neutraliserar fordonets strömkälla genom att blockera anslutningarna mellan fordonet och dess batteri. Personalen kan låsa fast den med upp till 2 hänglås under fordonsunderhållet. Icke-ledande stift hjälper till att hålla fast enheten under längre underhållsprojekt och perioder när arbetet ligger nere. När hänglåsnycklarna befinner sig hos underhållspersonalen eller en arbetsledare, kan olyckor med förtidigt strömsatta fordon undvikas.

Passar många fordon

BatteryBlocks låsning av strömanslutning kan användas för att neutralisera energiflödet för alla fordon som drivs av batterier med anslutningar på 175 A eller 350 A. Enheten kan effektivt neutralisera de flesta gaffeltruckar, staplare, saxliftar, pallyftare och eldrivna vagnar. Låsningsenheten har designats i ett stycke för att begränsa förlust av delar och dessutom öka användbarheten.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.