Låsboxen SlimView Group används för att effektivisera processbrytning/låsning

Låsboxen SlimView Group är lätt att bära med sig, har ett transparent lock och kan användas för förvaring av upp till tolv hänglås. Den kan även användas för säker förvaring av nycklar. Den gör det möjligt för ett företag att organisera sin processbrytning/låsning på ett mer effektivt sätt, och på så sätt minska risken för arbetsplatsolyckor. Mellan 15 och 20 procent av alla arbetsplatsolyckor är fortfarande underhållsrelaterade, enligt Eurostat.

Den effektiva och lättanvända låsboxen

SlimView Group har en behändig design som gör den enkel att förvara, bära med sig och använda. Låsboxen kan även enkelt monteras på en vägg eller en skuggtavla för processbrytning/låsning tack vare förborrade monteringshål. Och tack vare det transparenta locket kan låsboxens innehåll när som helst kontrolleras både snabbt och effektivt.

Bär med dig upp till tolv hänglås

Låsboxen SlimView har inbyggda hängare för hänglås och nycklar, och kan användas för smidig förvaring av upp till tolv hänglås. Brady kan leverera hänglås av hög, industriell kvalitet i flera olika färger. Hänglåsen kan anpassas med gravyrer, etiketter och bilder.

Säker nyckelförvaring Innan underhållet påbörjas kan

SlimView-låsboxens nedsänkta dörr användas för att fästa upp till tolv hänglås och låsa nycklarna inuti. Dess stålhölje och tåliga dörr i polykarbonat skyddar nycklarna vid olika underhållsåtgärder. När det är dags att koppla på strömmen till maskinen igen, kan den som arbetar med underhållet avlägsna hänglåset och ta fram nycklarna från boxen för att låsa upp maskinens strömförsörjning. Detta kan förhindra alla olyckor i anslutning till påslagning av maskiner samtidigt som underhåll pågår.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.