Designa alla typer av etiketter med Brady Workstation-appar

Brady Workstation erbjuder professionella, intuitiva appar för design av kvalitetsprodukt- och kabeletiketter samt säkerhetsskyltar. Med Brady Workstation går det enklare och snabbare att utforma etiketter, och etiketterna kan snabbt anpassas till nya etikettnormer tack vare centraliserade uppdateringar.

Välj de appar du behöver

Brady Workstation apps

Brady Workstation erbjuder ett praktiskt sätt att designa etiketter (stationär – laptoputskrift) för många olika tillämpningar. Välj bara de appar du behöver, hämta en utvärderingsversion som är giltig i 30 dagar och köp appen om den motsvarar dina behov. Tillgängliga appar för produkt-, kabel-, säkerhets- och anläggningsidentifiering hjälper dig att:

  • designa och redigera anpassade etiketter och skyltar
  • designa etikettmallar och låsåtgärder för enhetlighet
  • skriva ut processbrytningsrutiner, taggar och energikälleetiketter
  • skapa etiketter automatiskt
  • enkelt importera data
  • enkelt ställa in komplexa etikettsekvenser
  • enkelt designa CLP-kemiska etiketter
  • skapa kabeletiketter med enbart text
  • designa säkerhets- och anläggningsskyltar

Grundläggande designfunktioner (Brady Workstation + Grundläggande design - App-svit) är utan kostnad!

Mobilappar

Brady Workstation inkluderar också appar för enkel design eller slutförande ett brett utbud av etiketter med hjälp av valfri smartphone. Mycket praktiska för att skapa en etikett på plats när du är ute i fält. Upptäck mobilapparna!

Anslut enkelt till din skrivare

Brady Workstation fungerar sömlöst med många olika skrivare från Brady, både skrivbordsmodeller och bärbara modeller. Anslut bara en Brady-skrivare till en dator med internetanslutning så kan du komma åt funktionerna i Brady Workstation och skriva ut dina etikettmallar. Bradys avancerade etikettskrivare har även en funktion för dubbelriktad kommunikation med Brady Workstation och informerar användaren när man behöver byta etikettmaterial för att kunna skriva ut vissa etikettformat.

Nyheter

BWS express labels

Designa komplexa etiketter för laboratorieprover på din telefon!

Med Brady's Express Labels-app kan du designa komplexa etiketter för laboratorieprover på vilken smarttelefon som helst. Praktiska guider för att designa etiketter ingår för att enkelt skapa etiketter för vialer med lock, objektglas och tuber.

Upptäck alla nyhetsartiklar

Uppgradera LabelMark till Brady Workstation

Att uppgradera LabelMark 4, 5 och 6 till Brady Workstation-appar för etikettdesign är extremt enkelt. Du kan till och med använda dina existerande etikettdesignfiler och förbättra dem med kraften och de extra funktionerna från Brady Workstation!

Få alla LabelMark-funktioner och mer

Brady Workstation erbjuder all funktionalitet som finns i LabelMark 4, 5 och 6 och kombinerar dem med ytterligare etikettdesignförmågor. Funktionen ”kombinerade fält” i Brady Workstation låter dig t ex enkelt sätta ihop 2 kalkylbladsfält till 1 streckkod. Brady Workstation är organiserad i separata appar, är mycket anpassningsbar och kan enkelt lägga till fler etikettdesignfunktioner efter behov. Varje app kommer med en kostnadsfri provperiod på 30 dagar så att du enkelt kan avgöra vilka appar som bäst passar dina behov.

Brady Workstation LabelMark upgrade suite

Använd den praktiska LabelMark-uppgraderingssviten för att uppleva hela kraften hos Brady etikettdesignapparna i Brady Workstation

Red arrowFå en 30 dagars kostnadsfri provperiod


Enkel migrering

En LabelMark-uppgraderingssvit av appar gör att du kan avancera till Brady Workstation utan krångel. Denna svit är en förvald kollektion av appar som erbjuder samma funktioner som LabelMark. Etikettdesigner som skapats i LabelMark 5 och 6 är helt kompatibla med Brady Workstation, så du behöver inte göra om några existerande designer. Även LabelMark 4-designer kan bli kompatibla med Brady Workstation efter att du har använt den kostnadsfria LabelMark 4-konverteringsappen. Utöver detta erbjuds LabelMark-uppgraderingssviten till en mycket lägre kostnad än det sammanlagda priset för alla separata appar som inkluderas i sviten.

LabelMark 4 converter

Om du äger LabelMark 4 istället för LabelMark 5 eller 6, kan du pröva den extra, kostnadsfria LabelMark 4-konverteraren och använda dina existerande etikettfile i Brady Workstation.

Red arrowSkaffa LabelMark 4-konverteraren

Videos

Nerladdningar

Hitta de senaste produktuppdateringarna, manualerna, handledningarna, produktdemonstrationerna och mycket mer till din Brady Workstation.

Se alla nerladdningar

Appsviter

Appsviter för etikettdesign

Varje Brady Workstation-app kan hämtas, testas och köpas separat. Dessutom innehåller Brady Workstation även flera etikettdesignsviter med en kombination av appar som ofta används inom olika typer av verksamheter. Sviter för ledningsidentifiering, produktidentifiering, säkerhets- och anläggningsidentifiering, dataautomatisering och skyddade etikettmallar finns alla att tillgå från Brady Workstation med förmånliga erbjudanden på olika app-paket.


Safety & Facility Identification Suite

Säkerhets - och anläggnings-ID - Appsvit

Anpassa och skapa skyltar och etiketter för säkerhet och anläggningar.

Product & Wire Identification Suite

Produkt - & kabel-ID - Appsvit

Skapa etiketter för produkt - och kabelidentifiering på enkelt och effektivt sätt.

Product Identification Suite

Produkt-ID - Appsvit

Enkel och effektiv produktidentifieringsmärkning.

Wire Identification Suite

Lednings-ID - Appsvit

Skapa enkelt de lednings- och kabelidentifieringsetiketter som du behöver.

Print Partner Suite

Utskriftspartner - Appsvit

Fyll snabbt i etikettmallar och importera eller serialisera data för att skriva ut etiketterna.

Automation Suite

Automatisering - Appsvit

Starta automatiserat etikettskapande och -utskrift för att spara tid och minska fel.

Brady Workstation: Asset Tag Suite

Inventariespårningssvit

Skapa enkelt de inventarie- eller lageretiketter du behöver.

BWS Scan & Print Suite

Skanna och skriv ut-sviten

Skapa märkningsarbetsflöden som du kan para ihop med en streckkodsläsare och Brady-skrivare.

Brady Workstation Lab Suite

Laboratorieidentifieringssvit

Skapa etiketter för vialer, rör, objektglas och andra laboratorieprov eller utrustningar.

Appar

Brady Workstation apps

Appar för design av produkt-, kabel- & lednings- samt säkerhetsetiketter & skyltar

Skapa anpassade etiketter och skyltar, redigera etikettmallar och plugga in extra verktyg för att förstärka effektiviteten med värdefulla, multifunktionella appar.

Appar för design av produkt- och kabel- & ledningsetiketter

Skapa snabbt etiketter med endast text, automatisera etikettdataimporter eller växla från horisontell till vertikal etikettdatajustering med praktiska appar för design av produkt- och kabeletiketter.

Appar för design av säkerhetsetiketter & skyltar

Skapa enkelt säkerhetsskyltar, rörmärkningar, procedurer för processbrytning/låsning, etiketter för ljusbågar och CLP-etiketter med intuitiva appar för design av säkerhetsskyltar och etiketter.

Systemkrav: 1.5 GHz eller snabbare 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64) processor, minst 2 GB RAM-minne (4 GB rekommenderas), Windows 7, 8, 8.1, eller 10, diskutrymme på minst 500 MB plus 30 MB för varje installerat program.

Designa alla typer av etiketter med Brady Workstation-appar och funktioner.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.