Brady Workstation: Nyheter

Brady Workstation logo

Brady Workstation erbjuder professionella, intuitiva appar för design av kvalitetsprodukt- och kabeletiketter samt säkerhetsskyltar. Med Brady Workstation går det enklare och snabbare att utforma etiketter, och etiketterna kan snabbt anpassas till nya etikettnormer tack vare centraliserade uppdateringar.

Brady Workstation erbjuder ett praktiskt sätt att designa etiketter för många olika tillämpningar. Välj bara de appar du behöver, hämta en utvärderingsversion som är giltig i 30 dagar och köp appen om den motsvarar dina behov.

Grundläggande designfunktioner (Brady Workstation + Grundläggande design - App-svit) är utan kostnad!

Perfekta patchpaneletiketter
Brady Workstation Patch Panels

Appen Patchpanel låter dig enkelt skapa en visuell representation av alla slags patchpaneler med exakta dimensioner. Distanser mellan varje port och mellan portgrupper kan anpassas och kan sparas som en patchpanel-modell eller en typmall för framtida bruk. Med appen Patchpanel kan du designa etiketter per portgrupp eller för flera grupper på en gång. Etikettdata kan enkelt skrivas in eller importeras från existerande databaser innan etiketterna skickas till en Brady-skrivare. Med appen kan du också enkelt kopiera information om portetiketter till designer för kabeletiketter.

Arkivet

Etikettera enkelt anslutningsplintar

BWS Terminal block app

Märkningsappen i Brady Workstation för anslutningsplintar erbjuder en praktisk och flexibel lösning för märkning av anslutningsplintar. Varje plint är visuellt representerad i appen, och du kan bestämma hur många plintar du vill identifiera och vad deras storlek bör vara.

Appen ger dig också möjlighet att infoga isolerande mellanlägg, så att din anslutningsplintetikett kan visa dina identifieringskoder prydligt under varje plint, utan misstag. Och det är inte allt: du kan återanvända identifieringsdata du angett på en kabeletikettmall med bara några klick för att visa vilka anslutningsplintar kabeln ska sättas in i.

Få etikettdesignappar med varje skrivare

Bradys etikettskrivare levereras med professionella skylt- och etikettdesignappar från Brady Workstation så att du kan börja skriva ut etiketter direkt efter igångsättningen.

Med etikettskrivare som säljs separat* medföljer ett urval av professionella skylt- eller etikettdesignappar från Brady Workstation som låter dig börja identifiering direkt efter igångsättningen. Allt du behöver göra är att hämta Brady Workstation för att få tillgång till urvalet av professionell skylt- och etikettdesign i app-sviten Grundläggande design.

* Med undantag för etikettskrivarna BMP21-PLUS & BMP21-LAB

Skriv inte om, utan skanna bara och skriv ut din etikett

BWS app scan & print

Med Brady Workstation-appen Skanna och skriv ut kan du enkelt importera data från en CSV-fil genom att skanna en streckkod. För att ställa in detta kan du:

  • öppna ditt kalkylblad eller din databas som inkluderar data som behövs på etiketterna
  • ställa in ett arbetsflöde som inkluderar hur många etiketter som behövs, samt välja data som ska visas på etiketterna
  • skapa en CSV-fil och en streckkod från CSV-filnamnet
  • lägga streckkoden till en arbetsorder
  • skanna streckkoden med hjälp av Skanna och skriv ut-appen för att skriva ut etiketterna!

Med Skanna och skriv ut-appen kan dessutom streckkodade etiketter enkelt replikeras, nya etiketter kan skrivas ut genom att flera streckkoder skannas, och delar av den skannade streckkoden kan bytas ut mot andra skannade data.

Skapa enkelt rörmärkningar som uppfyller brittisk standard

BS 1710 pipemarkers app

Skapa snabbt rörmärkningar som uppfyller brittisk standard med hjälp av Brady Workstation.

Öka säkerheten och efterföljandet på arbetsplatsen med den nya BS 1710-rörmärkningsappen från Brady Workstation. Skapa snabbt och enkelt rörmärkningar som uppfyller brittisk standard med hjälp av några få klick, och skriv ut de självhäftande rörmärkningarna med färgetikettskrivaren BradyJet J5000.

Snabba och exakta resurstaggar

BWS Asset Tag app

Skapa snabbt exakta resurstaggar med den nya appen Asset Tags genom att importera existerande data till dina etiketter.

Den nya Brady Workstation Asset Tags-appen använder fördefinierade layouter som kan fyllas i med data från kalkylblad och databaser. Importera data direkt från Excel, Access- eller SQL-databaser för att t ex eliminera risken för skrivfel eller misstag under skapandet av etiketten. För att dra full fördel av detta behöver du den nya Asset Tags-appen och appen Avancerad import från Brady Workstation. (>> Video)

Skapa enkelt komplexa serienummeretiketter

BWS custom app

Skriv enkelt ut etiketter med komplexa serienummer som genererats från flera olika databasfält.

Apparna Anpassad designer och Avancerad import har båda uppdaterats för att göra etikettdesign med komplexa serienummer eller streckkoder betydligt enklare. Med den tillagda funktionen ”Kombinerade fält” kan nu båda apparna hämta data från flera olika fält i ett kalkylblad eller en databas, samt föra ihop dessa data till ett komplext serienummer, en streckkod eller QR-kod. (>> Video)

Skapa snabbt CLP-etiketter

BWS CLP app

Den uppdaterade Brady Workstation GHS/CLP-etikettappen möjliggör för användare att välja kemikalier efter namn eller CAS-nummer. Appen fyller sedan automatiskt i alla erfordrade fält för att skapa en GHS/CLP-etikett som efterföljer bestämmelserna. Obligatoriska fält inkluderar:

  • produktnamn
  • signalord
  • CLP-piktogram
  • faroangivelser
  • skyddsangivelser

Tryck på ”skriv ut” för att skicka resultatet till en Brady-etikettskrivare och skapa en självhäftande CLP-etikett som efterföljer bestämmelserna och är färdig att applicera.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.