Utskrift av etiketter blev just enklare!

Bradys etikettskrivare levereras med professionella skylt- och etikettdesignappar från Brady Workstation så att du kan börja skriva ut etiketter direkt efter igångsättningen.

Professionell skylt- och etikettdesign med alla skrivare

Med etikettskrivare som säljs separat* medföljer ett urval av professionella skylt- eller etikettdesignappar från Brady Workstation som låter dig börja identifiering direkt efter igångsättningen. Allt du behöver göra är att hämta Brady Workstation för att få tillgång till urvalet av professionell skylt- och etikettdesign i app-sviten Grundläggande design.

* Med undantag för etikettskrivarna BMP21-PLUS & BMP21-LAB

Avancerad skylt- eller etikettdesign i varje startpaket

Om du snabbt vill börja designa och skriva ut etiketter, är ett Brady etikettskrivarpaket den perfekta lösningen för dina behov. Skrivarpaketen innehåller:

  • den professionella etikettskrivaren du har valt
  • alla Bradys professionella Brady Workstation-appar för avancerad produkt- och kabelidentifiering
  • alla Bradys professionella Brady Workstation-appar för avancerad säkerhets- och anläggningsidentifiering

Skrivarpaketen gör inte bara att du kan börja designa och skriva ut direkt, utan de erbjuds också till reducerade paketpriser!

Skriv ut på hållbara etiketter

Med Bradys etikettskrivare kan du snabbt skriva ut dina etikettdesigner på Bradys hållbara, tillförlitliga och industriklassade identifieringsetiketter. Dessa är utformade för att erbjuda maximal hållbarhet i ett brett spektrum av industrier, i åtanke av kombinationer av specifika utmaningar och behov såsom UV, fukt, värme, kyla och kemisk beständighet, eller beständighet mot tuffa tvättcykler eller nötning.

Upptäck de nya skylt- och etikettdesignförmågorna som inkluderas med Bradys etikettskrivare och startpaket!

BWS Basic Design Suite
Grundläggande design – App-svit
Red arrow
Product & Wire Identification Suite
Produkt- och kabel-ID – App-svit
Red arrow
Safety & Facility Identification Suite
Säkerhets- och anläggnings-ID – App-svit
Red arrow

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.