Högreflekterande skyltar ger säkerhet i mörkret

Våra högreflekterande ISO 7010-säkerhetsskyltar ökar på ett utmärkt sätt säkerheten på mörka platser. De reflekterar dubbelt så mycket ljus när de blir belysta av en ficklampa eller fordonsstrålkastare och kan användas både inom- och utomhus.

Väl synliga

Våra reflekterande skyltar är väl synliga eftersom de reflekterar ljus utan att blända, tack vare sina retroreflektiva, prismatiska ytskikt. I allmänhet reflekterar de dubbelt så mycket som skyltar med ett retroreflektivt standardytskikt av glaspärlor. Detta gör att medarbetare lättare får syn på skyltarna i mörker och svåra väderförhållanden när de blir belysta med en ficklampa eller fordonsstrålkastare.

Utmärkta för utomhusanvändning

Reflekterande skyltar kan erhållas på aluminiumtavlor för utomhusbruk. Dessa tavlor har dubbelt böjda sidor och har inga skarpa kanter. De kan erhållas i runda, triangulära, kvadratiska och rektangulära former för att passa alla former för säkerhetsskyltar i ISO 7010. Varje tavla kan också erhållas med runda eller fyrkantiga stolpar av olika längder, med klämmor eller basplattor för optimal utomhusinstallation. Alla B-7658-skyltar har lång livslängd utomhus tack vare Bradys B-7639 UV-blockerande laminat som skyddar dem.

Anpassa

Alla reflekterande ISO 7010-säkerhetsskyltar kan anpassas i Bradys fabriker. De kan levereras med eller utan symboler och på alla språk. Storlekarna kan anpassas upp till 0,9 x 4 meter.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.