Börja skriva ut etiketter direkt med BBP33:s startpaket

Packa upp och skriv ut dina etiketter!

Etikettskrivaren BBP33:s paket inkluderar allt du behöver för att börja identifieringen direkt!

Laboratoriestartpaket

>> Upptäck

BBP33 Laboratory starter kit

Elektriskt/datastartpaket

>> Upptäck

BBP33 Electrical / Data starter kit

Produktionsstartpaket

>> Upptäck

BBP33 production printer kit

Laboratoriestartpaket

Allt du behöver för att identifiera dina prover är inkluderat i BBP33:s laboratoriestartpaket:

 • etikettskrivaren BBP33: fungerar bra med material och etikettstorlekar som är speciellt utvecklade för tuffa laboratoriemiljöer och möjliggör att proverna blir spårbara under hela sin livslängd. Tack vare liten storlek, kompatibilitet med specifika etikettmaterial på laboratoriet och utmärkt användbarhet är BBP33 den perfekta skrivaren för laboratorier.
 • kryotub: B-492 FreezerBondz-etiketter är designade specifikt för att identifiera laboratorieprov för kryoförvaring och kan fästas vid rumstemperatur eller på redan frysta prover
 • vialer, objektglas och kapillärrör: B-461-etiketter är idealiska för identifiering av vialer, centrifugrör, teströr, kapillärrör och objektglas. De står emot temperaturer i frysar, autoklaver och flytande kväve.
 • mikrotitrerplattor: B-423-etiketter är en utmärkt lösning för identifiering av mikrotitrerplattor och andra plana glasytor. De står emot temperaturer i frysar och autoklaver.
 • 2 specialiserade färgband
 • Brady Workstation etikettdesignappar: professionella, intuitiva appar för design av högkvalitativa identifieringsetiketter för laboratorieprov. Med Brady Workstation går det enklare och snabbare att utforma etiketter, och etiketterna kan snabbt anpassas till nya etikettnormer tack vare centraliserade uppdateringar.

Elektriskt/datastartpaket

Allt du behöver för att identifiera dina prover är inkluderat i BBP33:s el/datastartpaket:

 • etikettskrivaren BBP33: skriver ut självlaminerande etiketter, krymphylsor och panelidentifieringsetiketter. BBP33 förbättrar produktiviteten genom att omedelbart producera rätt etikett utan att man behöver justera skrivaren manuellt.
 • självlaminerande kabeletiketter: De självlaminerande B-427-etiketterna är tillverkade i vinyl och inkluderar ett transparent överlaminat som är gjort för att skydda etikettdata från blekning och nötning
 • överlappande kabeletiketter: De överlappande kabeletiketterna B-498 har ett specialsammansatt toppskikt med vävuppbyggnad och ger en mycket bra utskriftskvalitet med utmärkt hållkraft
 • kabeltaggar: Kabeltaggarna B-7643 är en utmärkt lösning för att identifiera tjocka kablar och kabelbuntar
 • 2 specialiserade färgband
 • Brady Workstation etikettdesignappar: professionella, intuitiva appar för design av högkvalitativa kabelidentifieringsetiketter. Med Brady Workstation går det enklare och snabbare att utforma etiketter, och etiketterna kan snabbt anpassas till nya etikettnormer tack vare centraliserade uppdateringar.

Produktionsstartpaket

Med BBP33 produktionsstartpaket kan du omedelbart lösa ett stort antal identifieringsutmaningar inom produktion. Paketet inkluderar allt du behöver för att börja identifieringen direkt:

 • etikettskrivaren BBP33: tillverkare som har en stor mängd identifieringsbehov, från märkning av kretskort till identifiering av kablar med hjälp av krymphylsor och mer, kommer att gynnas av de extremt snabba, flexibla och spillfria materialbyten som BBP33 erbjuder.
 • alternativ till graverade skyltar: B-593 EPREP-etiketterna är tillförlitliga, har samma utseende och känsla som graverade skyltar och kan skrivas ut i din anläggning närhelst du behöver dem
 • inventarieetiketter: B-423 polyesteretiketter står emot bränsle, olja, nötning, värme och kyla och kan fästas på ett brett utbud av ytor inklusive glas, plast och metall
 • anläggningsetiketter: B-7569 vinyletiketter kan användas för att skriva ut säkerhetsskyltar, golvmärkning, lagermärkning och GHS/CLP-etiketter
 • 2 specialiserade färgband
 • Brady Workstation etikettdesignappar: professionella, intuitiva appar för design av kvalitetsproduktetiketter, anläggningsetiketter och säkerhetsskyltar. Med Brady Workstation går det enklare och snabbare att utforma etiketter, och etiketterna kan snabbt anpassas till nya etikettnormer tack vare centraliserade uppdateringar.

Etikettskrivaren BBP33:s paket inkluderar allt du behöver för att börja identifieringen direkt!

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.