BBP37: Identifiera snabbt produkter i små volymer

Det kan ta avsevärd tid att hitta en begränsad mängd industriklassade etiketter för identifiering av produkter eller komponenter i små volymer. BBP37 etikettskrivare med flerfärgs- och klippfunktion erbjuder en lösning genom att låta dig utforma, skriva ut och klippa till små mängder av tillförlitliga produktetiketter på plats, i ett brett utbud av former, storlekar och färger.

Identifiera små volymer av produkter.

Erhåll en
demo
Erhåll produkt- specifikationer

Funktioner & Fördelar

Anpassa produktetiketter på begäran

Med en BBP37 etikettskrivare med flerfärgs- och klippfunktion på plats, kan du enkelt skriva ut och klippa till små volymer av industriklassade identifieringsetiketter när de behövs. BBP37 erbjuder termotransferutskrift i flerfärg och X/Y-skärning för att skapa högt anpassningsbara etiketter i olika former, storlekar och färger som kan användas för att identifiera en lång rad av produkter på begäran.

Enastående tillförlitlighet

BBP37 är kompatibel med våra tillförlitliga etiketter i polyester och polyimid som motstår extrema temperaturer på upp till 300 °C, aggressiva kemikalier och lösningsmedel, nötning och utomhusförhållanden. Dessa etiketter erbjuds med avancerade adhesiver så att de sitter fast och förblir läsbara genom de mest krävande produktionsprocesserna. Specifikationer per etikett som kan skrivas ut med BBP37 finns tillgängliga i våra tekniska datablad.

Designa enkelt din etikett

Designa de mest invecklade produktidentifieringsetiketterna med Anpassad designer-appen från Brady Workstation. Bestäm form, storlek och färg, lägg till text, streckkoder eller data från ditt ERP-system innan du skriver ut etikettdesigner med BBP37. Brady Workstation inkluderar en kostnadsfri bassvit för etikettdesign och 30 dagars kostnadsfria provperioder för att låta dig testa de mer avancerade etikettdesignapparna före uppgradering.

BBP33 OEM output
BBP37 Product identification
BBP37 Rating Label

Kom igång

Info

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov? Kontakta Brady eller din Bradydistributör för att komma igång!


BBP37 Label Printer

SKRIVARMODELLER

Välj den skrivarmodell som bäst passar ditt behov.

Upptäck

BBP37 printer kit

STARTKIT

Börja skriva etiketter direkt med våra kostnadseffektiva startkit.

Upptäck

Service contracts

SERVICEKONTRAKT

Få omedelbar telefonsupport eller hjälp på plats.

Upptäck

BBP37 label roll

ETIKETTER & FÄRGBAND

Lös dina identifikationsutmaningar med framforskade och testade etiketter.

Upptäck

Brady Workstation logo

PROGRAMVARA

Designa valfri etikett med apparna i Brady Workstation.

Upptäck

Warranty

GARANTI

Vi är stolta över våra skrivare och erbjuder en standardgaranti.

Upptäck

Nerladdningar & Support

Hitta de senaste produktuppdateringarna, manualerna, handledningarna, skrivardrivrutinerna, produktdemonstrationerna och mycket mer till din Bradyskrivare.

Se alla nerladdningar

Customer support

KUNDSERVICE

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov?

Kontakta oss

Printer registration

REGISTRERING AV SKRIVARE

Registrera för att erhålla produktuppdateringar och få snabb tillgång till teknisk support.

Registrera

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakta våra specialister om du får ett tekniskt problem.

Kontakta oss

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.