Lättanvänd etikettskrivare i fullfärg

BradyJet J2000

BradyJet J2000 är en praktisk och lättanvänd bläckstråleskrivare som i fullfärg kan skriva ut tillförlitliga, högupplösta skyltar, anläggnings- och laboratorieprovetiketter.

Schemalägg en demo
Testa några prover

Nyheter

 

BMP21-PLUS - Tough on the outsideSkriv snabbt ut dina egna GHS/CLP-etiketter


BradyJet J2000 tar utskrift av tillförlitliga GHS/CLP-etiketter på plats till en ny nivå. Skrivarens avancerade bläckstråleteknologi i fullfärg kan snabbt förvandla ett brett utbud av tomma etikettmaterial och etikettstorlekar till kravefterföljande GHS/CLP-etiketter för identiering av kemikalier. Med sin teknologi för automatisk etikettinställning kan BradyJet J2000 börja skriva ut på en ny etikettstorlek på ett par sekunder, vilket besparar dig tid, stress och krångel.

Funktioner & Fördelar: Säkerhets- och anläggningsidentifiering

Skyltar som efterföljer kraven och är lätta att lägga märke till

Med över 16 miljoner färgvariationer låter BradyJet J2000 kunderna skriva ut sina egna, iögonfallande säkerhetsskyltar, taggar, rörmärkningar eller lean-instruktionsetiketter för att öka arbetsplatsens säkerhet och effektivitet och samtidigt efterfölja alla slags lagstadgade färgkoder. Kvalitetsbilder kan läggas till på alla slags skyltar tack vare skrivarens höga utskriftsupplösning på 4 800 dpi med fotokvalitet.

Skriv ut tillförlitliga skyltar, taggar och etiketter

BradyJet J2000 skriver ut på Bradys pålitliga skylt- och etikettmaterial för inomhusbruk, som sitter fast ordentligt och förblir läsbara när de exponeras för vätskor, alkohol och inomhusbelysning. De är att räkna med när det gäller att varna medarbetare om faror eller instruera dem om optimal användning eller underhåll av maskinerna.

Lättanvänd

Med dimensionerna 26,4 gånger 38,9 cm har BradyJet J2000 ett litet fotavtryck och är väldigt praktisk och lättanvänd. Bradys materialrullar kan bytas ut på mindre än 20 sekunder, och med hjälp av den automatiska etikettinställningen är skrivaren redo för utskrift på nolltid. Och med en utskriftshastighet på upp till 63 mm per sekund kan ännu större färgkodade provetiketter snabbt skrivas ut på begäran.

Lock
Pipe marker
PPE

Funktioner & Fördelar: Laboratorier

Sortera prover efter färg

Färgetikettskrivaren BradyJet J2000 kan skriva ut i alla färger på tillförlitliga laboratorieprovetiketter. Genom att ställa in en färgkod kommer laboratoriespecialister att kunna känna igen provkategorier med ett enda ögonkast. Med över 16 miljoner färgvariationer kan användare byta färg varje dag, eller använda olika färger per tillämpning, förvarings- eller prioritetstyp, allt beroende på laboratoriets behov. Förutom färgen erbjuder BradyJet J2000 också fotokvalitetsutskrifter på 4800 dpi för att man ska kunna lägga till väl läsbara data eller streckkoder som en hyfsad skanner inte ska kunna misstolka.

Skriv ut tillförlitliga etiketter

BradyJet J2000 skriver ut på Bradys tillförlitliga laboratorieprovetiketter som kommer i passande storlekar och former för de flesta provbehållare inklusive rör, vialer, kryobehållare, diskar, plattor och vanliga glasvaror. Dessa etiketter är designade för att sitta ordentligt fast och förbli läsbara när de skrivs ut med en Brady-skrivare, även om de förvaras i flytande kväve och i frysar, eller när de används i heta vattenbad eller autoklaver. Bradys laboratorieprovetiketter kan också stå emot vanligt förekommande laboratoriekemikalier såsom aceton, etanol, toluen, xylen och IPA.

Lättanvänd

Med dimensionerna 26,4 gånger 38,9 cm har BradyJet J2000 ett litet fotavtryck och är väldigt praktisk och lättanvänd. Bradys materialrullar kan bytas ut på mindre än 20 sekunder, och med hjälp av den automatiska etikettinställningen är skrivaren redo för utskrift på nolltid. Och med en utskriftshastighet på upp till 63 mm per sekund kan ännu större färgkodade provetiketter snabbt skrivas ut på begäran.

Lab application
Food refrigerator
Nitrogen application

Tillämpningar

Säkerhets- och anläggningsidentifiering
Safety & Facility identification

Säkerhets- och anläggningsidentifiering

Pipe marking

Rörmärkning

Equipment labels

Utrustningsetiketter

Inventory identification

Inventarieidentifiering

Tags

Taggar

Laboratorier
Tubes

Röretiketter

Cryo labels

Kryoetiketter

Slides

Objektglasetiketter

Well plate labels

Etiketter för mikrotitrerplattor

Glassware labels

Etiketter för glasvaror

GHS / CLP labels

GHS / CLP-etiketter

Video

Säkerhets- och anläggningsidentifiering

Laboratorier

Kom igång

Info

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov? Kontakta Brady eller din Bradydistributör för att komma igång!


BradyJet J2000

SKRIVARMODELLER

Välj den skrivarmodell som bäst passar ditt behov.

Upptäck

Service contracts

SERVICEKONTRAKT

Få omedelbar telefonsupport eller hjälp på plats.

Upptäck

BradyJet J2000 label roll

ETIKETTER & FÄRGBAND

Lös dina identifikationsutmaningar med framforskade och testade etiketter.

Upptäck

BradyJet J2000 cmy ink cartridge

BLÄCKPATRONER

Skriv på etiketter i alla färger.

Upptäck

Brady Workstation logo

PROGRAMVARA

Designa valfri etikett med apparna i Brady Workstation.

Upptäck

BradyJet J2000 accessories

TILLBEHÖR

Utnyttja din skrivare maximalt med hjälp av praktiska tillbehör.

Upptäck

Warranty

GARANTI

Vi är stolta över våra skrivare och erbjuder en standardgaranti.

Upptäck

Nerladdningar & Support

Hitta de senaste produktuppdateringarna, manualerna, handledningarna, skrivardrivrutinerna, produktdemonstrationerna och mycket mer till din Bradyskrivare.

Se alla nerladdningar

Customer support

KUNDSERVICE

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov?

Kontakta oss

Printer registration

REGISTRERING AV SKRIVARE

Registrera för att erhålla produktuppdateringar och få snabb tillgång till teknisk support.

Registrera

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakta våra specialister om du får ett tekniskt problem.

Kontakta oss

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.