Skapa snabbt och enkelt kravefterföljande etiketter för kemikalier

Identifiera kemikalier genom att snabbt skriva ut tillförlitliga och fullständigt kravefterföljande GHS/CLP-etiketter närhelst de behövs.

Skriv snabbt ut dina egna GHS/CLP-etiketter

BradyJet J2000 tar utskrift av tillförlitliga GHS/CLP-etiketter på plats till en ny nivå. Skrivarens avancerade bläckstråleteknologi i fullfärg kan snabbt förvandla ett brett utbud av tomma etikettmaterial och etikettstorlekar till kravefterföljande GHS/CLP-etiketter för identiering av kemikalier. Med sin teknologi för automatisk etikettinställning kan BradyJet J2000 börja skriva ut på en ny etikettstorlek på ett par sekunder, vilket besparar dig tid, stress och krångel.


Enkelt kravefterföljande

I kombination med vår GHS-app blir BradyJet J2000 ett ännu mer kraftfullt verktyg för korrekt identifiering av alla slags kemikalier. Med Brady Workstations GHS-etikettapp kan du välja kemikalier efter namn eller CAS-nummer. Appen fyller sedan automatiskt i alla erfordrade fält för att designa en GHS/CLP-etikett som efterföljer bestämmelserna.

Obligatoriska fält inkluderar:

  • produktnamn
  • signalord
  • GHS-piktogram
  • faroangivelser
  • skyddsangivelser

Tryck på ”skriv ut” för att skicka resultatet till BradyJet J2000 och skapa en självhäftande CLP-etikett som efterföljer bestämmelserna och är färdig att applicera.

Red arrowBrady Workstation-appar: Kostnadsfri 30-dagars provperiod


Extremt tillförlitlig

För optimal läsbarhet bör GHS/CLP-etiketter lämpligen skrivas ut med BradyJet J2000 på Brady-etikettmaterialen B-7425J polypropylen och B-2595 vinyl. Båda etiketterna kommer att förbli läsbara och sitta fast när de exponeras för en lång rad kemikalier. Detta gör din kemikalieidentifiering mycket mer tillförlitlig, i motsats till etiketter som faller av eller bleknar efter kontakt med kemikalier. Vi erbjuder ett fullständigt tekniskt datablad med testresultat för båda våra material.

Red arrowSkaffa ett tekniskt datablad

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.