Applicera kabelflaggor 3 gånger snabbare

Erfarna operatörer kan skriva ut och manuellt applicera en flaggetikett på 15 sekunder. Med den nya flaggskrivarapplikatorn BradyPrinter A5500 kan de på ett signifikant sätt öka produktionstakten genom att flagga kablar på 5 sekunder.

Öka produktionstakten och spara pengar

BradyPrinter A5500 ökar produktionstakten och förbättrar identifieringskvaliteten genom att automatiskt skriva ut och applicera flaggetiketter. Den kan spara mycket pengar eftersom den identifierar kablar på 5 sekunder, eliminerar behovet av att skriva ut etiketter i förväg och tiden som behövs för att applicera dem för hand. BradyPrinter A5500 kan göra 300 dpi-utskrifter för streckkoder, logotyper och scheman, samt applicera tillförlitliga kabelflaggor som kan kommunicera mängder av information.

Ett brett utbud av kablar

BradyPrinter A5500 är mycket flexibel och kan, utan justeringar, identifiera kablar med diametrar mellan 1,52 mm till 15,24 mm samt applicera etiketter med bredd upp till 50,8 mm och längder mellan 19,05 mm och 76,20 mm. Dess pekskärm i fullfärg och moderna användargränssnitt förhöjer ytterligare skrivarens flexibilitet och enkla användbarhet.

Enkel att implementera

USB-portar och ethernetanslutning gör BradyPrinter A5500 praktisk att implementera i en mängd olika produktionsmiljöer. Tillsammans med Brady Workstation-appar för enkel flaggetikettdesign, streckkodsmärkning och serienumrering, ökar BradyPrinter A5500 på ett mycket praktiskt sätt processeffektiviteten.

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.