Identifiera enkelt elektriska paneler

Lednings- och panelidentifieringsskrivaren BSP41 kan effektivt identifiera elektriska paneler eftersom den kan skriva ut styva identifieringstaggar för alla viktiga kopplingsplint- och komponentmärken.

Med den nya skrivaren kan du snabbt skapa insikt i hur en elpanel är ansluten, för framtida underhåll och förbättringsprojekt.

Identifiera enkelt elektriska paneler med endast en skrivare.

Se kompatibla varumärken
Erhåll en
demo

Funktioner & Fördelar

Identifiera alla kopplingsplintar

Lednings- och panelidentifieringsskrivaren BSP41 kan skriva ut styva identifieringstaggar för alla viktiga kopplingsplint- och komponentmärken. Med BSP41 behöver panelbyggare inte längre en skrivare för styva taggar för varje varumärke de använder. Brady erbjuder en lista med kopplingsplint- och komponentmärken som har testats för kompatibilitet med nya BSP41.

Identifiera din panel fullständigt

BSP41 kan också identifiera andra element i en elektrisk panel, inklusive tryckknappar, namnskyltar och kablar. Med BSP41 kan nästan alla elpaneler identifieras fullständigt, även om kopplingsplintar och komponenter är av olika märken.

Hållbara taggar för ett bredd utbud av tillämpningar

Styva taggar som är kompatibla med kopplingsplintarna från större märken går att erhålla direkt från Brady. BSP41 skriver också ut andra hållbara, styva taggar för att täcka ett stort antal andra identifieringsbehov för panelbyggare, elektriska entreprenörer, installatörer, maskinbyggare och konstruktörer inom fordon, järnväg och sjöfart. Alla styva taggar efterföljer kraven för UL94V0 ytbrännbarhet samt DIN/VDE 0472, del 815 halogenfri.

Ademark Sleeves
Identification
Push buttons labelled

Kopplingsplint och panelkomponent: kompatibla varumärken

 • Allen Bradley
 • Cabur
 • Clip Counter
 • Connectwell
 • Entrelec / ABB
 • Festo
 • Murrelektronik
 • Phoenix
 • Siemens
 • Wago
 • Weidmuller
 • Wieland
 • Woertz

Nerladdningar & Support

Hitta de senaste produktuppdateringarna, manualerna, handledningarna, skrivardrivrutinerna, produktdemonstrationerna och mycket mer till din Bradyskrivare.

Se alla nerladdningar

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakta våra specialister om du får ett tekniskt problem.

Kontakta oss

Printer registration

REGISTRERING AV SKRIVARE

Registrera för att erhålla produktuppdateringar och få snabb tillgång till teknisk support.

Registrera

Warranty

GARANTI

Vi är stolta över våra skrivare och erbjuder en standardgaranti.

Upptäck

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.