Skriv enkelt ut hållbara skyltar för att öka säkerhet och effektivitet

Skylt- och etikettskrivaren S3100 låter dig enkelt skriva ut ett brett utbud av tillförlitliga säkerhetskyltar och anläggningsetiketter även i fristående skrivarläge för att öka arbetsplatssäkerheten och effektiviteten på begäran.

Skriv enkelt ut ett brett utbud av tillförlitliga säkerhetskyltar och anläggningsetiketter även i fristående skrivarläge för att öka arbetsplatssäkerheten och effektiviteten på begäran.

Få en
demo
Skaffa produktbladet

Funktioner & Fördelar

Skriv ut ett brett utbud av etiketter och skyltar

Med skylt- och etikettskrivaren S3100 kan du enkelt skriva ut ett brett utbud av skyltar och etiketter för att öka säkerheten och effektiviteten på alla slags arbetsplatser. Säkerhetskyltar, golvmarkeringar, 5S-etiketter, leanetiketter, etiketter för identifiering av ställningar, dörrar, trappor, tunnor, skrivbord och stolar samt CLP-etiketter för att identifiera kemikalier kan alla skrivas ut med S3100 i din anläggning närhelst du behöver dem.

Design för hållbarhet

S3100 skriver ut på Bradys industriklassvinyler som erbjuder en hållbarhet på 8–10 år utomhus, samt på hållbara polyestermaterial inklusive ToughStripe golvmarkering. Skyltar och etiketter som skrivs ut med S3100 kan användas både inomhus och utomhus, vilket är extremt användbart för säkerhets- och anläggningsidentifiering i större anläggningar, i och omkring produktionshallar, lager och logistik- och distributionscentra. Bradys skylt- och etikettmaterial är gjorda för att hålla i industrimiljöer och har testats i enlighet med internationella ASTM-testmetoder. Tekniska datablad finns tillgängliga för alla skylt- och etikettmaterial.

Extremt enkel att använda

Skylt- och etikettskrivaren S3100 är extremt enkel att använda och har funktioner för autokalibrering och automatisk etikettmaterialinställning. Detta gör att du helt enkelt kan gå till skrivaren och börja skriva ut de skyltar och etiketter du behöver. Byte till ett annat etikettmaterial går enkelt och extremt fort tack vare skrivarens ”drop-in”-etikettmaterial och matchande färgband som kan bytas på mindre än 20 sekunder. Ett intuitivt användargränssnitt med pekskärm erbjuder en lång rad skylt- och etikettdesignalternativ, även när skrivaren används i fristående läge. När skrivaren är ansluten till en dator, kan skylt- och etikettdesignalternativen ytterligare utökas med hjälp av Brady Workstation etikettdesignapparna, vilka är tillgängliga för hämtning från Bradys webbplatser.

S3100 Sign & Label Printer Arc Flash application
S3100 Sign & Label Printer application
S3100 Sign & Label Printer warehouse application

Kom igång

Info

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov? Kontakta Brady eller din Bradydistributör för att komma igång!


S3100 Sign & Label Printer

SKRIVARMODELLER

Välj den skrivarmodell som bäst passar ditt behov.

Upptäck

S3100 Sign & Label Printer kit

STARTKIT

Börja skriva etiketter direkt med våra kostnadseffektiva startkit.

Upptäck

Service contracts

SERVICEKONTRAKT

Få omedelbar telefonsupport eller hjälp på plats.

Upptäck

Label roll for S3100 Sign & Label Printer

ETIKETTER & FÄRGBAND

Lös dina identifikationsutmaningar med framforskade och testade etiketter.

Upptäck

Brady Workstation logo

PROGRAMVARA

Designa valfri etikett med apparna i Brady Workstation.

Upptäck

S3100 Sign & Label Printer rolling case

TILLBEHÖR

Utnyttja din skrivare maximalt med hjälp av praktiska tillbehör.

Upptäck

Warranty

GARANTI

Vi är stolta över våra skrivare och erbjuder en standardgaranti.

Upptäck

Nerladdningar & Support

Hitta de senaste produktuppdateringarna, manualerna, handledningarna, skrivardrivrutinerna, produktdemonstrationerna och mycket mer till din Bradyskrivare.

Se alla nerladdningar

Customer support

KUNDSERVICE

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov?

Kontakta oss

Printer registration

REGISTRERING AV SKRIVARE

Registrera för att erhålla produktuppdateringar och få snabb tillgång till teknisk support.

Registrera

Technical support

TEKNISK SUPPORT

Kontakta våra specialister om du får ett tekniskt problem.

Kontakta oss

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.