Moppa enkelt upp industrispill

HandySorb är ett praktiskt verktyg för att avlägsna spill på många arbetsplatser. HandySorb-moppen har ett teleskophandtag och arbetar med specialdesignade dukar för att säkert, effektivt och enkelt avlägsna spill.

Säker spillsanering

HandySorb arbetar med inerta, smältblåsta polypropylendukar och kuddar som inte reagerar med utspillda ämnen. Dess beröringsfria snabblosskopplingssystem gör att du kan sanera en mängd olika vätskor utan att någonsin behöva vidröra något av de upptorkade ämnena. Om det behövs, kan teleskophandtaget användas för att hålla ett säkert avstånd vid borttagningen av spill.

Enkel att använda

HandySorb-moppen är enkel att använda och är mer ergonomisk jämfört med att använda enbart ark eller spillkontrollösningar med granulat. Använd HandySorb-arken som är lätta att fästa, och upplev att du får mindre behov av att luta dig framåt, böja dig eller gå ner på knä för att avlägsna spill. När HandySorb är fullt utdragen, utökar den din räckvidd med 1,83 meter så att du lättare når svåråtkomliga områden.

Mycket effektiv

Dukarna som används ihop med HandySorb kan absorbera spill på ett par sekunder. Varje duk absorberar upp till 25 gånger sin egen vikt i utspillda vätskor, vilket minskar volymen och kostnaden för avfall. Detta gör HandySorb till ett mycket effektivt verktyg för spillsanering i alla slags industrier.

HandySorb sellsheet

Få alla produktdetaljer på ett enda, praktiskt referensblad.

Red arrowFå produktdetaljer

HandySorb kit

Highly efficient HandySorb mop to safely remove spills! Interested?

Red arrowFå en offert

DISTRIBUTÖRSPARTNER

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.


Verkliga produkterna kan skilja sig något från bilderna på hemsidan. Alla priser exklusive mervärdesskatt.
Tillhandahåller ett produktsortiment identifikationslösningar och tjänster i Europa och globalt.