SkipNavLinkText
menu

Övervaka enkelt temperaturer

Nya RFID-temperaturetiketter


Erhåll ett prov

RFID-temperaturetiketter möjliggör trådlös temperaturavläsning och övervakning av alla möjliga slags enheter, utrustningar, maskiner, ställ, kablar och strukturer. De flexibla, temperaturavkännande, smarta etiketterna kan appliceras på nästan alla slags ytor för att understödja informerat, proaktivt beslutsfattande.

  • Övervaka enkelt temperaturer: temperaturövervakning till låg kostnad med hjälp av passiva RFID-etiketter som inte kräver energi eller underhåll och använder en bandbredd som uppfyller kraven i ISO 18000-63/64 och ETSI. Etiketterna energisätts när det behövs av UHF-anpassade RFID-läsare.
  • Kan appliceras på alla ytor: tillgängliga i ett stort utbud av tunna och flexibla, industriklassade etikettmaterial med ett antal olika adhesiver så att de kan sitta fast på släta, skrovliga eller dammiga ytor, och på både plana och böjda ytor.
  • Komplett lösning: inkluderar RFID-etiketter, etikettskrivare, programvara för etikettdesign, RFID-läsare med support för maskin- och programvara.

Möjliga tillämpningar inkluderar miljöövervakning, material- och utrustningsövervakning, kylkedjeövervakning, datacenterövervakning, insamling av underhålls- och säkerhetsdata samt växthusövervakning.

Anpassa RFID-temperaturetiketter för att matcha dina identifikationsbehov

Lager 6: Glansig eller matt yta, tom eller förtryckt

Lager 5: Olika högpresterande chip finns tillgängliga, baserat på dina behov/tillämpningar

Lager 4: Olika högpresterande antenner finns tillgängliga, baserat på dina behov/tillämpningar

Lager 3: Motståndskraftig polyester och ett urval av andra motståndskraftiga material

Lager 2: Permanent, aggressiv eller borttagbar adhesiv

Lager 1: Standardglassinpapper, polyester finns tillgängligt