SkipNavLinkText
menu

Tillförlitliga identifieringslösningar
för datacenter


Få en gratis identifieringsguide för datacenter

Brady-etiketter är designade för effektiv identifiering av kablar och komponenter i datacentret, så att du slipper gissa eller spåra dina kablar manuellt. Våra etiketter lindar inte upp sig och lossar inte. Utskriften går snabbt på bärbara etikettskrivare byggda på principen montera-lås fast-skriv ut. Och de kan bäddas in med RFID-teknik för ökad säkerhet och flexibel identifiering.

 

Tillförlitlig identifiering i datacenter


Lös alla identifieringsbehov i datacentret med kvalitetsetiketter som förblir läsbara och sitter kvar. Vi har ett komplett utbud av tillförlitliga identifieringslösningar som effektiviserar vid felsökning, nätverksuppdateringar och infrastrukturella installationer.


Utbudet omfattar: 
 
 

Skapa alla slags etiketter för datacenter


Med Brady Workstation kan du enkelt skapa alla slags etiketter för identifiering av produkter, kablar och anläggningar med hjälp av mer än 20 professionella etikettdesignappar och -verktyg. Anslut bara en Brady-skrivare till en dator med internetanslutning så kan du komma åt funktionerna i Brady Workstation och skriva ut dina etikettmallar. Lägg in den data du behöver på etiketten och tryck på Skriv ut. Bradys avancerade etikettskrivare meddelar till och med om det laddade etikettmaterialet måste bytas vid utskrift av en specifik etikettdesign.BWSlogo_200x200
Brady Workstation: Välj bara de appar du behöver, aktivera en kostnadsfri utvärderingsversion som är giltig i 30 dagar och köp produkterna om de motsvarar dina behov.
Appen Express Labels: Enkel. Lätt. Intuitiv. Designa, granska och skriv ut etiketter direkt från telefonen.

Total kontroll


Brady-etiketter kan skrivas ut på datacentret eller på valfri plats med våra stationära eller portabla etikettskrivare för professionellt bruk. Våra skrivare identifierar alla våra material och kalibreras automatiskt för snabbare etikettutskrift från Brady Workstations etikettdesignappar eller inbyggda designguider, och du har tillgång till alla datacentersymboler som du behöver. För kabeletikettering i större volymer finns system som till och med skriver ut och fäster etiketter automatiskt på många olika slags kablar.


Upptäck våra etikettskrivare från Datacom

Automatiserad kabelidentifiering 

Vi sköter framtidssäkringen


En bransch i ständig utveckling kräver leverantörer som ständigt utvecklas. Brady arbetar ständigt med att finna nya material och produkter för att erbjuda tillförlitliga identifieringslösningar som gör skillnad för våra kunder. Eftersom behovet av serveranslutningar ständigt ökar, anpassar vi våra etiketter och etikettdesignprogram för att säkerställa att varje port för varje servertyp i ditt datacenter går att identifiera. Om du lägger ut uppdrag på serviceleverantörer kan vi standardisera dina etiketter eller bidra till säkerheten med RFID-aktiverade etiketter. Och vi når datacenter över hela världen, av olika storlekar och typer, från de största till de minsta.


Test vores labels 
 

Snabb support och service med hög kvalitet


Brady och vårt partnernätverk erbjuder identifieringslösningar i toppklass och det lokala stödet som behövs för att anpassa dina etiketter och ge underhåll till dina etikettskrivare. Som global tillverkare hanterar vi både stora volymbeställningar och snabba leveranser av kvalitetsetiketter. Vi finns alltid i närheten, var du än är.


KONTAKTA OSS FÖR ATT DISKUTERA BEHOVEN

Upptäck våra anpassade identifieringslösningar för datacenter.

Identifiera. Koppla in. Klart.

Snabb patchning av serverkablar

Läs mer

Snabbare serverunderhåll. Ökad säkerhet.

Med tillförlitliga etiketter som kan aktiveras med RFID

Läs mer

Hur har andra företag dragit nytta av detta?

Titta på våra fallstudier!

Nerladdningar

Data Centre Identification Guide

Guidebok för datacenteridentifiering

Identifiera snabbt alla kablar, servrar och komponenter

Ladda ner guidebok
10 Time Winners with Brady Brochure in English

10 tidsbesparare för kabelidentifiering

Vid korrekt användning kan professionell kabel- & komponentidentifiering hjälpa dig att spara mycket tid.

Ladda ner guidebok

Identifierings- och säkerhetslösningar i din
virtuella datacenter miljö

Få exempel på de bästa lösningarna i flera virtuella applikationer.

Ta en titt och se hur vi kan hjälpa till