SkipNavLinkText
menu

Lösningar för produktidentifiering

Vikten av professionell etikettering

För varje identifieringsutmaning, även i de mest komplexa industriella miljöer, finns det passande identifieringsetiketter som kan användas för att identifiera kablar, komponenter, delar, produkter och anläggningar permanent. En och samma etikett blir den perfekta lösningen för varje specifikt behov. Den huvudsakliga utmaningen är att välja rätt etikett för specifika tillämpningar i specifika kontexter.

Varför välja Brady?


När hållbar identifiering försvåras av temperaturer, kemikalier, tryck eller friktion och när är avgörande för säkerhet och effektivitet, svarar Brady med expertkunskaper, insikter i materialvetenskap och problemfria lösningar för etikettutskrifter som motsvarar just dina identifieringsutmaningar.

Vikten av professionell etikettering

Hållbara identifieringsetiketter kan vara mycket viktiga för spårbarhet, felsökning och säkerhetsändamål inom en rad olika branscher:

Spårbarhet

  • spåra delhistorik, livslängd och leverantör
  • uppfyll kundens krav fullt ut
  • upptäck förfalskade delar

Felsökning

  • markera delar och kablar för framtida underhåll
  • få information om hur en installation fungerar
  • hänvisa enkelt till specifika komponenter och delar

Säkerhet

  • varna anställd och inhyrd personal vid fara
  • kommunicera korrekta säkerhetsåtgärder
  • förhindra användning av vissa verktyg eller enheter

Tänk dig hur mycket tid och pengar man skulle kunna spara, och hur många arbetsplatsolyckor som skulle kunna undvikas genom att viktig information sitter på plats där den behövs, på en hållbar etikett som sitter kvar och förblir läslig.
Det lönar sig verkligen att använda hållbara etiketter.

Expertvägledning för dina produktidentifieringsbehov

LabellingGuideBook

Handledning för hållbara identifieringsetiketter

Den här handledningen om hållbara identifieringsetiketter underlättar vid valet av den etikett som lämpar sig bäst för de identifieringsbehov som uppstår inom olika branscher.

Ladda hem nu
ProductionIdentficationChallengesGuidebook

9 lösta utmaningar inom produktionsidentifiering

Produkter och komponenter har ofta åtskilliga distinkta identifieringsutmaningar. Detta innebär att man behöver många olika identifieringslösningar.

Ladda hem nu

Begär ett varuprov

Beställ ett kostnadsfritt prov för att testa våra säkerhets- och identifieringslösningar i din specifika arbetsmiljö.

Beställ nu

Kompletta lösningar för dina produktidentifieringsbehov

Fullständig och hållbar spårning

Brady erbjuder skannrarna, skrivarna, apparna och etiketterna du behöver för att implementera en tillförlitlig spårningslösning i krävande miljöer.

Kontakta oss
/sitecore/media library/brady/emea/Products/Labels/SMTinfographic

Helautomatiserad etikettering

Vår kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort kan automatisera spårbarheten och generera smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter.

Läs mer

Spårbarhet

Hur påverkar spårbarheten elektronikmonteringsindustrin?

Läs mer

Anpassade etiketter

Hållbara etikettkonstruktioner och identifieringslösningar kan stå emot extrema temperaturer, kemikalier, tryck eller friktion.

Läs mer

Etikettvarumärken

Brady har etikettvarumärken som riktar sig mot tillämpningar där hög prestanda, hållbarhet, samt efterföljande av industristandarder och specifikationer är krav.

Läs mer

RFID-etikettlösningar inom luftfart

RFID-etiketter förser hela luft- och rymdfartsvärlden med en heltäckande lösning för datahantering och synlighet under hela livscykeln för flygplansartiklar och -komponenter.

Läs mer

Etiketter för kretskort

Din uppgift är att hålla en omfattande elektronikproduktionslinje igång och få den att fungera smidigt och skapa lönsamhet. Identifieringstekniken behöver du inte fundera över. Vi har lösningen.

Läs mer