SkipNavLinkText
menu

Ge varje resurs en unik digital identitet

En komplett RFID-lösning


SKAFFA DEN KOSTNADSFRIA RFID-GUIDEN

Med RFID-etiketter går det att ge resurser unika digitala identiteter som gör det möjligt för dig att identifiera och hitta dem alla omedelbart, på håll, i realtid och utan att ens se dem. Det går att öka effektiviteten betydligt oavsett bransch med vår kompletta RFID-lösning.

Dina behov. Din lösning.


Som en hjälp med att frigöra potentialen på varje unik arbetsplats kan vi anpassa vår RFID-lösning så att den fungerar för dig, i just din arbetsmiljö. En komplett RFID-lösning innehåller:

Etiketter

RFID-etiketter som håller industriklass och sitter kvar på dina resurser med ett avläsningsintervall som är anpassat efter dina behov

UPPTÄCK VÅRA RFID-ETIKETTER
 

Skrivare

Skrivare som hjälper dig att snabbt skapa ytterligare RFID-etiketter på anläggningen.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Läsare

Läsare som levererar de data du behöver, genom appar eller programvara, och som ger både taktiska och strategiska fördelar.

UPPTÄCK VÅRA RFID-läsare

Programvaruintegration

integration av vår kompletta RFID-lösning med din befintliga IT-infrastruktur.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
 

Kompletta lösningar som kan anpassas till kundernas behov in i minsta detalj gör nu RFID tillgängligt för ett brett spektrum av företag, även i miljöer som anses vara utmanande för de flesta etiketter och läsare.

 

Stor förbättring av effektiviteten på arbetsplatsen


Ta arbetsplatsen till nästa nivå när det gäller effektivitet och produktivitet med pålitlig RFID. Hitta, identifiera, spåra och följ upp flera resurser samtidigt från 15 m utan att behöva se dem. Eller så kan du ha välplacerade RFID-läsare över hela arbetsplatsen för snabbt möjliga resursspårning. Vägled snabbt medarbetare till resurserna som de behöver i den mest optimala ordningen, med helt automatiserade lager och kontroller av utgående frakter på några sekunder.

Se. Behåll kontrollen. Vinst.


Få ytterligare insikter från automatiskt insamlade data om alla resurser med etiketter som underlag till strategiska beslut om kapitaltillgångar, deras placering, förebyggande underhåll och miljöelement. Beslut om lagernivåer kan understödjas med aktuella data, som genereras och samlas in automatiskt, och du får ökad effektivitet och lönsamhet - allt detta genom att dina resurser har fått en unik digital identitet.

Hur har andra företag dragit nytta av detta?

Titta på våra fallstudier!

Upptäck vår fullständiga RFID-lösning!