SkipNavLinkText
menu

Elektrisk Industri

Bradys tydliga, metodiska, hållbara och högmobila
identifieringslösningar minskar stilleståndstiden med 80 procent.

Få ditt guide

Tydlig och varaktig identifiering för snabbhet och flexibilitet


Tydlig, metodisk och hållbar identifiering av ledningar och komponenter är avgörande inom elindustrin. Snabbhet och flexibilitet är viktigt för att skapa lönsamhet i denna snabba och krävande professionella miljö. På en sådan konkurrensutsatt marknad kan tidspress och snäva ekonomiska ramar utgöra särskilda utmaningar. Installatörerna är alltid i farten och arbetar under tidspress.

Därför erbjuder Brady alla som arbetar inom elindustrin ett komplett utbud av mycket mobila märkningslösningar. Bradys etiketter är designade för att fästa och sitta kvar i många år, samtidigt som de förblir läsbara. Alla Bradyetiketter kompletteras med lättanvända bärbara skrivare som kan användas med endast en hand, för största möjliga flexibilitet vid fältarbete.

Brady erbjuder även en rad stationära skrivare, som är anpassade för att skriva ut större etikettvolymer. Brady arbetar intensivt med att erbjuda kompletta lösningar åt hela elindustrin och har det största sortimentet av identifieringsprodukter internationellt sett. Enligt branschforskning kan Bradys system minska kostnaderna för stillestånd med 80 procent, snabba upp felsökningen med 75 procent och minska installationstiden med 20 procent.

De mest använda lednings- och kabelmärkningarna av goda skäl


Brady erbjuder ett komplett sortiment med lösningar för märkning av ledningar och kablar. Bradys självlaminerande etiketter är den mest populära lösningen för ledningsidentifiering inom IKT och telekom, i synnerhet för kopparkablar som är de typiska CAT6- och CAT7-lösningarna. Brady erbjuder specifika etiketter som inte skadar en fiberoptisk kabel vid borttagning. Dessutom vidrör Bradys etiketter för fiberoptiska kablar fiberoptiken endast minimalt och stör aldrig dataöverföringskapaciteten.

På självlaminerande etiketter skyddas trycket med en överlaminering som är beständig mot vatten och UV-strålning, vilket gör dem lämpade för användning både utomhus och under marken. Hylsorna kan ompositioneras vid applicering. När de har värmts upp blir de också isolerande. I Bradys sortiment av taggar finns det mycket att välja bland, exempelvis överlaminerade taggar och taggar som tål hårda miljöer under många år. För panelkonstruktörer är DuraSleeve-hylsorna den populäraste lösningen, och möjliggör identifiering av kablar både före och efter montering.

 • Överlappande etiketter
 • Lednings- och kabelhylsor
 • Lednings- och kabeltaggar
 • DuraSleeve-instick och -hållare
 • Etikettskrivare och programvara
wirecablelabelling

Tuffare etiketter för tuffa miljöer


När miljön är tuff, är Bradys etiketter ännu tuffare. I Bradys sortiment finns slitstarka material specialanpassade till olika utmanande förhållanden, inklusive exponering för alla typer av aggressiva lösningsmedel. När Bradys beständiga etiketter trycks med dedikerade färgband förblir de läsliga och sitter på plats i flera år. Finns i flera storlekar.

Välj det slitstarka material som du behöver och skriv ut med ett dedikerat färgband för att skapa etiketter och utskrifter som är beständiga mot alla typer av lösningsmedel.

Resistant-labels

Perfekt passform för alla paneler


Den som arbetar med panelbyggnad behöver märka många plintar. Olika paneltillverkare använder olika typer av etiketter och märkningar. Fler och fler paneltillverkare har skapat ett litet område på sina paneler där en etikett kan fästas. Oavsett vilken paneltillverkare det handlar om har Brady garanterat en anpassad lösning för smidig identifiering av den specifika panelen eller kopplingsplinten. Bradys etiketter är avsedda att hålla sig på plats och klara av alla typer av lösningsmedel och rengöringslösningar. Brady erbjuder också ett komplett utbud av clips som kan användas med kopplingsplintar från alla tillverkare.

En kontinuerlig materialremsa tillhandahålls för placering över kopplingsplinten. I många fall används originalclips från tillverkaren vid applicering av etiketterna.

Terminal-Block-Marking

Standarder, krav och specifikationer


Brady strävar alltid efter att arbeta enligt de senaste och mest avancerade standarder som tillämpas inom olika branscher. Kontakta oss för en fullständig lista över standarder, eller vid speciella önskemål. Vi är alltid beredda att lägga till nya krav i vår omfattande laboratorietestplan.

 • Överensstämmer med RoHS – Restriction of Hazardous Substances (Begränsning av farliga ämnen)
 • Bly, kvicksilver, krom, kadmium, bromerade flamskyddsmedel
 • UL-godkänd
 • UL696 (Underwriters Laboratories): märkning och etikettering har godkänts enligt denna amerikanska testmetod
 • CSA-godkänd (Canadian Standard Association): märkningar och utskrifter har godkänts enligt denna kanadensiska testmetod
 • Kraven i DIN VDE 0472 Del 815: Metod för att bestämma halogenhalten.