SkipNavLinkText
menu

Laboratorieidentifiering

Utskrivna laboratorieetiketter, skapade specifikt för att identifiera prov,
hjälper till att undvika provförluster och en massa frustration

Undvik förluster av prover genom att identifiera alla prover i ditt labb med professionella laboratorieetiketter från Brady. De är exakta, tillförlitliga och effektiva, precis som du. Utöver detta kan Brady-etiketter enkelt utformas och skrivas ut i labbet, sitter fast på alla slags prover och förblir läsbara under behandling och förvaring.

Tillförlitliga etiketter för alla slags prover


  

Ett brett utbud av specialiserade etiketter finns tillgängliga för att passa alla prover i alla laboratorietillämpningar. Behöver du identifiera provrör och förvara dem i –196 °C? Våra etiketter blir inte kallsvettiga. Behöver du identifiering av objektglas under hela infärgningsprocessen? Inga problem. Etiketter som sitter fast på dina kapillärrör, provrör, vialer och andra glasvaror? Du behöver inte leta mer. Brady-laboratorieetiketter är exakta, tillförlitliga och effektiva. Precis som du.

Tillgängliga när de behövs

När provetiketter skrivs ut med en bärbar eller stationär Brady-skrivare, suddas eller smetas de inte ut när de exponeras för kemikalier. Tack vare knivskarpa kvalitetsutskrifter behöver du inte längre slösa tid på att försöka dechiffrera oläsbar handskrift. En läsbar och exakt etikett som sitter fast under behandling kan fås nästan direkt för varje typ av provbehållare, om den utformas med Brady Workstation-apparna och skrivs ut med en kompakt Brady-skrivare i ditt labb.

Sortera prover efter färg

Färgetikettskrivaren BradyJet J2000 kan skriva ut i alla färger på tillförlitliga laboratorieprovetiketter. Genom att ställa in en färgkod kommer laboratoriespecialister att kunna känna igen provkategorier med ett enda ögonkast. Med över 16 miljoner färgvariationer kan användare byta färg varje dag, eller använda olika färger per tillämpning, förvarings- eller prioritetstyp, allt beroende på laboratoriets behov. Förutom färgen erbjuder BradyJet J2000 också fotokvalitetsutskrifter på 4 800 dpi för att man ska kunna lägga till väl läsbara data eller streckkoder som en hyfsad skanner inte ska kunna misstolka.

Labcolourtubes

Snabb inställning

Brady-specialister kan ge dig stöd i valet av de mest effektiva etiketterna, apparna, skrivarna och skannrarna för dina behov. Räkna med oss när det gäller att implementera lösningen i dina laboratorier, ända till automatisering av providentifiering som kan länkas till LIMS och integreras i existerande nätverk. Teknisk support och support efter försäljning finns tillgänglig för att hålla providentifieringslösningar aktuella och med maximal effektivitet.

Videor


Expertvägledning för dina laboratorieidentifieringsbehov

LabPocketBookEN

Upptäck i vår handbok om providentifiering våra hållbara providentifieringsetiketter och de system du kan använda för att skriva ut dem.

Pocketbok för Labb ID

De aktuella trenderna inom forskning och medicin som lovar att ändra hur ditt labb fungerar!

Rapport om provsäkerhet

Kompletta lösningar för dina laboratorieidentifieringsbehov

Bradys produkter för laboratorieidentifiering är designade för att fungera i biotekniska laboratorier, jordbrukslaboratorier, miljölaboratorier och kriminaltekniska laboratorier.

Hitta laboratorieetiketter

När den länkas till vår BradyPrinter i7100, kan vialetikettapplikatorn skriva ut och applicera etiketter på vialer på några få sekunder, vilket gör att forskare kan lägga ner mer tid på kärnfrågor.

Etikettera vialer på några få sekunder

Upptäck vinsterna med flera laboratorieidentifieringslösningar

Den allsidiga provspårbarhetsetiketten

Läs mer

Indikationsetikett för sterilisering för laboratorier

Läs mer