SkipNavLinkText
menu

Din idealiska RFID-etikett

Fullständigt anpassningsbara RFID-etiketter som passar alla slags ytor


KOLLA IN RFID-ETIKETTERNA FÅ DEN KOSTNADSFRIA GUIDEN

Ge varje tillgång en unik, digital identitet. Spåra hantera tillgångar mer effektivt i komplexa, industriella miljöer med fullständigt anpassningsbara RFID-etiketter som passar alla slags ytor. Låt oss designa den optimala RFID-etiketteringslösningen för dig med utvalda antenner, chips, etikettmaterial, adhesiver och tryck.

Vi erbjuder pålitliga etiketter av industriell kvalitet med antingen UHF-frekvens med lång räckvidd, NFC med kort räckvidd eller båda frekvenserna kombinerade i en enda etikett. Ditt val gör det möjligt för dig att förbättra hanteringen av varuförsörjningskedjan, autentisering och till och med slutanvändarnas engagemang via skannrar, via smartphones eller båda.

Våra RFID-etiketter


Ta bättre beslut snabbare genom att trådlöst övervaka data från billiga, passiva RFID-avkänningsetiketter. Vi kan inkludera sensorer i dina RFID-etiketter som kan aktiveras av manuella eller fasta skannrar på begäran eller med förprogrammerade intervall.

RFID spårningsetiketter

Spåra tillgångar och hantera lager mer effektivt i komplexa, industriella miljöer med RFID-etiketter som passar alla slags ytor.

UPPTÄCK MER

RFID-temperaturavkänningsetiketter

Övervaka enkelt temperaturer på avstånd för en eller flera tillgångar med RFID-temperaturetiketter till låg kostnad som inte kräver energi eller underhål

UPPTÄCK MER

RFID-fuktavkänningsetiketter

En fuktavkännande RFID-etikett kommer med en kapacitiv sensor som känner av fuktförhållanden på ytor, och data kan enkelt avläsas med UHF RFID-skannrar

UPPTÄCK MER

RFID-etiketter med dubbla frekvenser

Förbättra med en enda etikett hanteringen av leveranskedjan, autentiseringen och slutanvändarinteraktionen för en produkt eller artikel.

UPPTÄCK MER

LED RFID-etiketter

RFID LED-etiketten möjliggör användning av ”Pick to Light”-systemet för enkel plockning: läs av önskade artiklar på ett avstånd upp till 3,5 m för att aktivera en specifik etiketts LED-ljus, vilket gör att artikeln snabbt kan hittas

UPPTÄCK MER

Anpassade etiketter


Få en idealisk RFID-etiketteringslösning för din verksamhet i din specifika miljö. Vi kan anpassa varje etikettkomponent och erbjuda ett optimalt svar på dina identifieringsutmaningar.


 • Dina artiklar

  Vilka artiklar behöver du identifiera eller spåra? Dina artiklars ytor hjälper till att avgöra vad som är din idealiska RFID-etikett.

 • Din miljö

  Vi väljer ut den RFID-etikettkonstruktion som bäst svarar mot den miljö där du är aktiv.

 • Din frekvens

  Vill du skanna flera artiklar samtidigt på avstånd? Behöver du hitta en specifik artikel på nära håll? Med en anpassad skanner eller en smartphone? HF- eller UHF-RFID ger optimalt stöd för dina val.

 • Ditt avläsningsområde

  Utöver etikettkonstruktionen har skannrar direkt påverkan på RFID-avläsningsområdet. Vi kan föreslå ett brett utbud av RFID-skannrar och läsare som passar dina krav.


 • Din idealiska etikettstorlek

  Brady erbjuder etiketter och RFID-inlägg i alla former och storlekar, så att den rätta etiketten optimalt kommer att passa de artiklar du vill identifiera.

 • Dina data

  Brady kan välja ut det optimala RFID-chipet för dina behov, baserat på de data du vill att dina skannrar ska samla in.

 • Din etikettkonstruktion

  Din idealetikett kan behöva sitta fast på kablar, dammiga ytor, stå emot kemikalier, olja, smuts eller extrema temperaturer. Brady erbjuder en stor variation av etikettkonstruktioner för optimal vidhäftning på alla slags ytor och med stor tillförlitlighet i alla tänkbara sammanhang.

 • Din anpassade utskrift

  Brady kan skriva ut din logotyp och text i fullfärg på alla språk och med ett stort antal teckensnitt. Vita mellanrum kan programmeras in för seriekodning eller färdigställning med Brady-skrivare i din anläggning.

Brady stödjer dig i valet av den optimala etikettkonstruktionen för din tillämpning


 
 1. 1) Skrivbar yta
  Kan presentera logotyp, text, serienummer eller andra typer av tryck på en blank eller matt yta.

 2. 2) Etikettmaterial
  Passar perfekt ytan på de artiklar du behöver identifiera.

 3. 3) Sensor som tillval
  En högpresterande sensor som tillval för att samla in relevanta data, inklusive temperatur.

 4. 4) RFID-inlägg
  En utvald, högpresterande RFID-antenn som baseras på din tillämpning.

 5. 5) Adhesiv
  Utvald för att sitta ordentligt fast i din tillämpning.

 6. 6) Etikettbärbana
  Presenterar optimalt din etikett i tillämpningen.

Hur har andra företag dragit nytta av detta?

Titta på våra fallstudier!

Upptäck vår fullständiga RFID-lösning!