SkipNavLinkText
menu

Brady Corporation

En global ledare i lösningar för säkerhet,
identifiering och kravefterföljan.

Om Brady


Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen.

Bradys strävan efter att ständigt prestera påverkar alla beslut som vi fattar i det dagliga arbetet. Vi designar våra produkter för att skapa unika, funktionella lösningar. Våra medarbetare arbetar för att ständigt överträffa förväntningarna. Och vårt fokus och hårda arbete som företag bidrar till solida, långsiktiga resultat för våra kunder och aktieägare. Bradys varumärke står först och främst för prestanda.

Fördelarna med Brady


När det gäller identifiering, säkerhet och kravefterföljande, finns det en tydlig fördel med att arbeta med Brady. Vi sätter våra kunder i främsta rummet i allt vi gör.

Vårt mål är att ge dig en oöverträffad kundupplevelse. Vi känner ett outtröttligt åtagande vad gäller prestanda och förträfflighet – i våra produkter, tjänster och personal.

Våra produkter och lösningar står i en klass för sig.

Vår personal presterar ständigt över förväntan, och vårt fokus och vår disciplin siktar mot solida, långsiktiga resultat för våra kunder.

När resultatet står i fokus är Brady rätt val.

Innovation


IdentifyProtect

Identifiera och skydda

När prestanda är av största betydelse, kan Brady skydda och identifiera personer, produkter och platser med tillförlitliga lösningar för uppdragskritiska tillämpningar i krävande omgivningar.

Våra lösningar hjälper kunder att öka säkerheten, produktiviteten och prestandan, samt inkluderar högpresterande identifieringsetiketter, produkter för säkerhet & anläggningsidentifiering, skrivare, programvara, lockout/tagout och spillkontrollprodukter.

PerformanceMatters

Med fokus på presenda

Allt tog sin början år 1914 när Will Brady grundade företaget W.H. Brady Company, som sålde bildkalendrar och genomtänkta skyltningar i färg för glassbarer och olika butiker.

Men företaget ville utvecklas och lanserade på 1940-talet identifieringsetiketter för flygplansledningar som höll hög kvalitet och tålde extrema temperaturer, vid en tidpunkt då produktprestanda verkligen var avgörande.

År 1999 började företagets aktier handlas på New York-börsen. (NYSE: BRC)

Excel

Vi excellerar i allt vi gör

Brady är den föredragna identifieringspartnern i många industrier eftersom fokus på kvalitet gjorde att företaget 1940 introducerade tillförlitliga etiketter som höll ledningar och kablar i flygplan identifierade även när de utsattes för extrem hetta.

Från och med då har Brady kunnat erbjuda en tillförlitlig identifieringslösning när prestandan betyder mest.

dag, efter hundra år, är Brady fortfarande i frontlinjen när det gäller att lösa identifierings- och skyddsutmaningar i världens mest krävande industrier.

Vi gör saker som andra inte gör och inte kan.
Det är så här Brady fungerar.

- Bill Brady

Tillverka


Prestanda levereras genom forskning och teknik

 • Design för krävande miljöer i uppdragskritiska tillämpningar
 • Våra egna teknikteam fokuserar på utvecklingen av skrivare och programvara
 • 40$ miljoner i årliga F&U-investeringar
 • Mer än 375 utfärdade patent

Tekniskt designade produkter

 • Spåring:hållbarhet hos adhesiver, bläck och data genom en produkts hela livslängd
 • Partner: hjälp i mötesspecifikationer via lager och kundprodukter
 • Rigorös testning: prestandan betyder verkligen mest, och Bradys material har konstruerats och testas av experter
 • Klara av omgivningarna: temperaturer, kemikalier, fukt, nötning, tryck, statisk laddning, ljus, flambeständighet, åldrande
 • Brett utbud: hundratals material med en mängd olika substrat - polyester, polyimid, polyetylen, vinyl, väv, aluminium

Visste du?

 • 80% av Fortune 500-företagen använder Bradys produkter för tydliggöranden och kommunikation i sina organisationer.
 • Brady märkte rör för Manhatten-projektet och Alaskan Pipeline och hjälpte till vid saneringen efter Costa Concordia-katastrofen.
 • 70% av världens kommersiella flygplan identifieras med hjälp av Bradys produkter.
 • Namnskyltar och komponentmärkningar används i Gemini-farkosten och Spacex Falcon 9 idag.

Bradys världsomspännande närvaro


Brady Corporation utvecklar och tillverkar lösningar som identifierar och skyddar människor, produkter och platser. Vårt breda produktutbud erbjuder en komplett lösning för alla era identifikationsbehov, var som helst i världen.

WorldwidePresence

Företagskultur och -värderingar


En prestationsinriktad kultur:

Bradys strävan efter att ständigt prestera på topp påverkar alla beslut som vi fattar i det dagliga arbetet. Vi designar våra produkter för att skapa unika, funktionella lösningar. Våra medarbetare arbetar för att ständigt överträffa förväntningarna. Och vårt fokus och hårda arbete som företag har levererat solida resultat åt våra aktieägare under lång tid. När resultatet står i fokus är Brady rätt val.

Våra produkter levererar:

Bradys produkter är inga vanliga etiketter, skyltar eller utstansade delar. Bradys produkter fyller sin funktion i alla situationer – vid extrema tillverkningstemperaturer, vid exponering för kemikalier och väder, en del även vid strömavbrott – och förmedlar viktig information som skyddar lokaler, produkter och personal överallt, vid alla tillfällen. Och vi anger standarderna för precision, kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet. När produktprestanda står i fokus är Brady rätt val.

Våra medarbetare levererar:

Bradys strävar efter att attrahera de mest kompetenta medarbetarna. De är experter på sina uppgifer och arbetar oförtrutet med att överträffa alla andra. De sätter kunden i centrum i alla situationer, och kompromissar aldrig när det kommer till uppriktighet och integritet. Bradys medarbetare höjer hela tiden ribban, både för sig själva och för andra. Vad blir resultatet? Kundservice i toppklass, exceptionell kvalitet och verkligt värdeskapande. Så när prestationerna från de personer som du interagerar med står i fokus är Brady rätt val.

Vårt företag levererar:

Bradys vision är att vara marknadsledande inom samtliga verksamheter och att uppnå en hållbar tillväxt och en lönsamhet i toppskiktet. Hur då? Genom disciplin och fokus på våra tillväxtstrategier: global expansion, strategiska förvärv, innovativa företagsegna produkter och marknadsutveckling. Vårt team arbetar hårt på att skapa värde åt kunderna, medarbetarna och aktieägarna. När företagets resultat står i fokus är Brady rätt val.

Vår ledarskapsmodell:

Vi har blivit marknadsledande genom att främja ett mer effektivt ledarskap på vår arbetsplats. Vår ledarskapsmodell uppmanar alla medarbetare att göra följande:

 • Omsätta värderingarna –lagarbete, tillväxt och uppriktighet – i praktiken.
 • Fokusera på kunden.
 • Förvänta höga resultat av oss själva och andra.
 • Vara oförvägna och beslutsamma.
 • Ta ansvar för oss själva och andra.
 • Ständigt lära nytt och handleda andra.
 • Inspirera varandra.

Mer information om företaget finns på Brady Corporate.